Любовта е във въздуха!

Любовта е във въздуха!

С тези аромати за вас и любимия ще се превърнете в герои в Деня на влюбените!

Закачката е признак на привързаност

Ароматното дуо впечатлява с два емблематични флакона - женственият цветен аромат и неговият мъжки аналог с кожен аромат и показват, че химията между тях е неизбежна!

GUCCI GUILTY ELIXIR DE PARFUM FOR WOMEN е съблазнителен парфюм, включващ чувствена основа от ванилия и тонка, цветно сърце от глициния и връхна нотка от мандора и бергамот.

GUCCI GUILTY ELIXIR DE PARFUM FOR MEN е дръзко предложение, което символизира изтънчена мъжественост и е отражение на интензитета на аромата, който се крие в него.

Dream Team

Dream Team означава сплотеност и сила. Ароматните нотки на мъжкия аромат се преплитат с чувствената дълбочина на женския аромат и заедно излъчват сияйна хармония. Двата аромата просто се допълват перфектно.

TOM FORD CAFÉ ROSE улавя неопитомената чувственост на изтънчена роза, обгърната от неочаквания обрат на тъмно кафе.

TOM FORD OUD MINÉRALE разкрива елементите на земята и океана.

Двойката на BOSS

Подчертайте своята вечна любовна история! Мъжки, кожен аромат и концентриран женски дървесно-амбров аромат са опияняваща комбинация, създадена в рая!

BOSS THE SCENT ELIXIR PARFUM INTENSE FOR WOMEN излъчва съблазън с огнена нотка на розова чушка и хипнотизиращ цвят беладона, за едно завладяващо усещане.

BOSS THE SCENT ELIXIR PARFUM INTENSE FOR MEN е амбров еликсир с нотка кожа, който се разгръща с изблик на червено пименто и създава плътно, пикантно ухание, изпълнено с харизма.

Съблазнителни, влюбени и щастливи!

Ароматите винаги са най-добрия начин да кажете на някого „Обичам те!“

 

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NUDE е празник на чувствената женственост, която обгръща тялото като втора кожа.

NARCISO RODRIGUEZ FOR HIM VETIVER MUSC е нов елегантен аромат, който се свързва с природните стихии и представя силната мъжественост и завръщането към същността на мъжа.

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS REALLY HER! става още по-неустоим, когато основата разкрива съблазнителна комбинация от нотки на мед, пачули и ванилия. Парфюм, който разкрива изтънчена чувственост от нощта до деня.

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS REALLY HIM! се отваря с ярки цитрусови нотки на светъл грейпфрут и искрящ лимон. Когато парфюмът се утаи, ярките нотки на акорди пало санто и нотки на амброви дървеса създават съблазнителна ароматна следа, за да се получи магнетичен и силен аромат, който да се носи от здрач до зори.

 

RABANNE LADY MILLION ROYAL е „вкусен“ плодово-флорален аромат, който е дързък израз на бляскава чувственост, която освобождава автентичното ви аз.

GRITTI CHANTILLY е лесно разпознаваем по своите флорални и плодови нишки. Той е като гладка дантела, произхождаща от същия френски град като вкусния крем Шантили.

ESTEE LAUDER BEAUTIFUL MAGNOLIA е романтичен, женствен и блестящ аромат. Хипнотизиращата бленда от емблематични нотки на пищна магнолия, слънчева гардения, топли дървесни нотки и сияен мускус ви води все по-дълбоко в любовната история, от началото до края.

EMPORIO ARMANI STRONGER WITH YOU е аромат на настоящето, зареден от енергията на съвременния живот. Смес от кардамон, зърна от розов пипер и листа от виолетка. Аромат за чаровния, мистериозен и уверен мъж.

Препоръчваме също:
  1. Montblanc Explorer
    Montblanc Montblanc Explorer Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 100,00 лв. От 71,25 лв. Разлика: 28,75 лв.
  2. Bvlgari Aqva Pour Homme
    Bvlgari Bvlgari Aqva Pour Homme Тоалетна вода (EDT)
    ПЦД: Pcd Price 244,00 лв. От 181,00 лв. Разлика: 63,00 лв.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.