Доставка

» БЕЗПЛАТНА доставка, при поръчки над 80 лв.

» Доставяме в срок от 1-2 работни дни*. 

» Възможност за доставка до офисите на ЕКОНТ и СПИЙДИ. 

*Поръчки, направени след 11:00АМ, се обработват на следващия работен ден.

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

» Можете да поръчате online от douglas.bg и да посочите опция за доставка - "Взимане от магазин", като по този начин ще се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, без значение от стойността на вашата покупка.

» Доставката до физически магазин DOUGLAS или BEAUTY|ZONE отнема до 5 работни дни. Когато поръчката Ви е на място в магазини, ще получите VIBER/SMS съобщение с покана за получаване на поръчката.

» Всяка пратка се изпраща с опцията преглед. Съветваме ви да проверявате пратките си преди да ги заплатите/получите от куриера. 

» Преди изпращане на поръчаната стока douglas.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон/e-mail, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

»„Парфюмери Дъглас България" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» При извънредни обстоятелства „Парфюмери Дъглас България" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.