Доставка

 

» Всички поръчки на стойност над 80лв. се доставят с БЕЗПЛАТНА доставка (без значение дали сте посочили адрес или офис на куриер). За поръчки под 80лв. се начислява 4лв. такса за транспорт.

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

» Можете да поръчате online от douglas.bg и да посочите опция за доставка - "Взимане от магазин", като по този начин ще се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, без значение от стойността на вашата покупка.

» Всяка пратка се изпраща с опцията преглед. Съветваме ви да проверявате пратките си преди да ги платят/получат от куриера. 

» Преди изпращане на поръчаната стока douglas.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

»„Парфюмери Дъглас България" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» Срокът за доставка е 1-2 работни дни* за поръчки, направени до 11:00 часа. При извънредни обстоятелства „Парфюмери Дъглас България" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
*Поръчки, направени след 11:00 АМ на 04.03.2021 г., ще бъдат доставяни след 08.03.2021 г.

» Последния ден, в който ще се обработват поръчки, които ще пристигат преди или на 08.03.2021 г. е четвъртък 04.03.2021 г. (до 11:00 АМ).

» Поръчки, направени до 11:00АМ на 4.03.2021г, ще се доставят преди 08.03.2021 г.

» При избор на доставка до магазин DOUGLAS или BEAUTY|ZONE, срокът за доставка е 5 работни дни. След като поръчката е готова за взимане клиентът получава телефонно обаждане или sms/viber с покана да получи пратката си. Готовата поръчка се пази в магазина в рамките на 5 дни. Ако пратката не бъде взета в рамките на този срок поръчката се анулира и закупените продукти се освобождават за последваща продажба.

 

 

 

 

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.