Доставка

» СРОК ЗА ДОСТАВКА  1-3 работни дни*. 

» Възможност за доставка до офисите на ЕКОНТ и СПИЙДИ. Съветваме ви да се запознаете с празничното им работно време.

» ПРОМОЦИОНАЛНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с BOX NOW и easybox през Февруари 2024 г.! За повече информация вижте ТУК.

» Доставката на поръчки под 100 лв. е за сметка на клиента и е фиксирана в размер на 5 лв.

*Поръчки, направени след 11:00АМ, се обработват на следващия работен ден. 

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

» Можете да поръчате online от douglas.bg и да посочите опция за доставка - "Взимане от магазин", като по този начин ще се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, без значение от стойността на вашата покупка.

» Доставката до физически магазин DOUGLAS или BEAUTY|ZONE отнема до 5 работни дни*. Когато поръчката Ви е на място в магазини, ще получите VIBER/SMS съобщение с покана за получаване на поръчката.

» Всички поръчки, за които е направено плащане в момента на завършване на поръчката, но е избран метод на доставка "Вземане от магазин", ще бъдат налични във въпросния обект ЕДВА след като бъде получено VIBER/SMS известие!

» Всяка пратка се изпраща с опцията преглед. Съветваме ви да проверявате пратките си преди да ги заплатите/получите от куриера. 

» Преди изпращане на поръчаната стока douglas.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон/e-mail, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

»„Парфюмери Дъглас България" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» При извънредни обстоятелства „Парфюмери Дъглас България" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.