Доставка

 

» ВСИЧКИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ СТОЙНОСТТА НА ПОРЪЧКАТА!

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

» Поради затварянето на почти всики физически магазини временно опцията за доставка до магазин няма да е налична.

» Тъй като има голяма вероятност някои куриерски офиси също да бъдат затворени, препоръчваме да изберете доставка до ваш личен адрес.

» Преди изпращане на поръчаната стока douglas.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

»„Парфюмери Дъглас България" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» Срокът за доставка е 6 работни дни за поръчки, направени до 11:00 часа. При извънредни обстоятелства „Парфюмери Дъглас България" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

»При избор на доставка до магазин DOUGLAS или BEAUTY|ZONE, срокът за доставка е до 5 работни дни. След като поръчката е готова за взимане клиентът получава телефонно обаждане или sms/viber с покана да получи пратката си. Готовата поръчка се пази в магазина в рамките на 5 дни. Ако пратката не бъде взета в рамките на този срок поръчката се анулира и закупените продукти се освобождават за последваща продажба.

 

 

 

 

© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.