Пудра за лице

Филтри
на страница
  1. Guerlain Météorites Compact illuminating powder
    Guerlain Guerlain Météorites Compact illuminating powder Пудра компактна
    ПЦД: Pcd Price 130,00 лв. От 104,00 лв. Разлика: 26,00 лв.
    Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Открийте пудра с различни текстури: пудра на прах, компактна пудра и други видове пудра на DOUGLAS.BG

Като нежно докосване върху кожата, пудрата служи главно като покритие върху тена на лицето: пудрата на прах абсорбира излишния себум и по този начин матира лъщящите участъци от кожата. Пудрата за лице прикрива неравностите и придава равномерен, изискан тен. Освен това, пудрата притежава и фиксиращ ефект и по този начин гарантира, че гримът ви ще издържи по-дълго. Изборът е голям - независимо дали искате прахообразна пудра, компактна пудра или пудра на перли – в декоративната козметиката ще откриете широка гама от продукти за всеки тип кожа.

Прахообразна или компактна: коя пудра е подходяща за вас?

  • Прахообразната пудра за лице е класика в жанра. Благодарение на особено фината си текстура, тя лесно може да бъде взета с голяма четка и равномерно разпределена по лицето. Дори малко количество пудра на прах абсорбира добре излишния себум и има покривно действие, без ефект на маска. По този начин лесно получавате естествен и равномерен резултат.
  • Компактната пудра за лице е същата като прахообразната пудра, само че е в пресован вариант. Въпреки че съставките и ефектите са много сходни, начинът на нанасяне на този тип пудра е различен. Обикновено компактните пудри за лице се предлагат в малка кутия с включена гъбка за нанасяне. Компактната пудра е особено практична за пътуване и е чудесен спътник в ежедневието, особено когато включва и вградено малко огледалце. С този тип пудра трябва да сте малко по-внимателни с нанасянето, тъй като възможността да прекалите, за разлика от прахообразната пудра, е по-голяма.

Изберете пудра спрямо вашия тип кожа.

Пудрата е един от абсолютно задължителните артикули в козметичния ви несесер.Трябва обаче да внимавате, когато избирате правилния продукт. Съобразете типа на пудрата с вашия тип кожа. Ако, например, имате комбинирана кожа, ще ви трябва различен тип пудра, отколкото ако имате предимно суха кожа. Дори за чувствителна или склонна към несъвършенства кожа има специална пудра, която се адаптира към нуждите на кожата на лицето. С практичните филтри в онлайн магазина DOUGLAS.BG може да потърсите специално пудрата, която е подходяща за вашия тип кожа.

Как да използвате пудрата си по-дълго време?

Нанасяйте прахообразната пудра с голяма четка, за да я ползвате максимално дълго време. Ако обаче използвате и компактна пудра у дома, препоръчително е да не прибягвате до малката гъбка, която върви с нея, а да използвате четка. Съвет: нанесете фон дьо тен или основа за лице преди пудрата – така тя ще прилепне още по-добре към кожата ви.

За вашия перфектен грим: поръчайте пудра за лице онлайн на DOGLAS.BG.

Съществуват много различни видове пудра за различни области на приложение, тъй като пудрата може да направи много повече от това просто да постави грима ви на място или да служи като матираща основа. В онлайн магазина на DOUGLAS.BG ще откриете голямо разнообразие от пудри.  Със сигурност ще намерите правилния продукт спрямо вашата кожа и нужди.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.