Пудра за лице

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Като нежно докосване, тя служи преди всичко като филтър върху лицето: абсорбира излишния себум , матира лъщящите участъци, скрива неравностите и придава равномерен, изискан тен. Освен това има фиксиращ ефект и по този начин гарантира, че гримът ви ще трае по-дълго. Независимо дали прахообразна, компактна пудра или на перли – на DOUGLAS.BG ще откриете широка гама за всеки тип кожа.

Прахообразна  или компактна: коя е подходяща за мен?

Благодарение на особено фината си текстура, прахообразната пудра може лесно да се вземе с голяма четка и да се разпредели равномерно по лицето. Дори малко количество от нея абсорбира излишния себум и има покриващ ефект, без ефект на маска. По този начин можете лесно да получите естествен, равномерен резултат.

Компактната пудра по същество е като прахообразната, но в пресована форма. Макар съставките и ефектите да са много сходни, правилният начин на употреба се различава. По правило компактната пудра се предлага в малка кутия, включваща гъба, с която се нанася. Това я прави особено практична за движение и чудесен спътник в ежедневието.

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.