TOM FORD

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Аромати TOM FORD - съвременната интерпретация на лукса.

TOM FORD е един от най-известните дизайнери на нашето време. През 2005 г. основава марката TOM FORD с цел да предефинира модерния лукс. Неговите колекции включват мъжка и дамска мода, аксесоари, очила, козметика и аромати. TOM FORD Beauty отразява интерпретацията на TOM FORD за красота чрез колекция от изискани аромати. Дизайнът отразява страстта му към женствения блясък и безупречния мъжки стил, който отлично подчертава личността.

 

Аромати TOM FORD: бляскави и отличителни.

Съблазнителните ароматни композиции в ексклузивни бутилки са в ядрото на TOM FORD. Благодарение на широкия опит на дизайнера в света на красотата и модата се създават уникални композиции, които придават неповторима аура на неговите аромати.

 

Дамските аромати от TOM FORD отразяват нежността и чувствеността и стимулират сетивата. За мъжете също ще откриете страстни и динамични парфюми в TOM FORD Signature Collection. TOM FORD Private Blend Collection ви обгръща с нотка на блясък и подчертава вашата несравнима същност. Независимо дали са женствени и цветни или тръпчиви и мъжествени - TOM FORD предлага луксозни парфюми за истинските познавачи.

 

TOM FORD на DOUGLAS.BG – открийте парфюмите онлайн сега.

Насладете се на модерен лукс с парфюмите на TOM FORD – марката ви предлага елегантни ароматни композиции, които вдъхновяват. Потопете се в изключителния свят на TOM FORD и лесно поръчайте любимите си парфюми онлайн.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.