MORPHE Грим

СМЕСИ ПРАВИЛАТА

Morphe не е марка като всяка друга: тя обещава уникалност за творчески умове, мечтатели и визионери. С уникален грим, разнообразие от четки и наелектризиращи цветове, вие стилизирате според вашите правила и определяте границите според вашите желания. Покажете цветовете си и преоткрийте себе си!
Филтри
на страница
Филтри
на страница

MORPHE - грим за любителите на цветовете

Креативни, самоуверени и цветни – това са грим продуктите на MORPHE. Те дават пример за индивидуалност и смелост да използвате цветовете. Основана през 2008 г., марката олицетворява атмосферата на Лос Анджелис на артисти и звезди. Първоначално в асортимента си имат само професионални четки за грим на достъпна цена, но с времето портфолиото им става все по-наситено и не оставя неизпълнено нито едно грим желание. От четката за хайлайтър до спрея за фиксиране – каквото и да търсите, при MORPHE ще го намерите.

MORPHE – марката, която са ангажира с LGTBQ

По-малко монотонност и повече уникалност - това означава MORPHE. Всеки трябва да има свободата да решава за себе си как иска да изглежда. Тъй като това е особено важно за младите хора, MORPHE подкрепя организации с нестопанска цел като GLSEN, които се ангажират с безопасна и подкрепяща училищна среда. Само за 2019 г. MORPHE дарява $420 000 на The Trevor Project. Тези пари разширяват  услугите за консултиране при кризи за ЛГБТК младежи, предоставяни от The Trevor Project.

«От глава до пети» с MORPHE

MORPHE стартира с четки за грим. Те и днес са в гамата и са добра основа за вашия грим. С тях можете да приложите различните продукти професионално и да ги поставите в светлината на прожекторите.

  • Лице - с различните фон дьо тени от MORPHE можете да изгладите кожата и тя да заприлича на платното, върху което се вихри художникът. С пудра, руж и хайлайтър създавате дълбочина и подчертавате чертите на лицето си.
  • Очи - голямата селекция от палитри сенки ви подготвя за всяко събитие. Многото различни цветове варират от деликатно блестящи нюанси до цветна експлозия от забележителни и пигментирани тонове, така че можете да стимулирате креативността си в грима.
  • Устни – фини телесни цветове или огнено червени? MORPHE ви предлага и двете, както и много повече нюанси. Независимо дали е блестящ или матов, непрозрачен или полупрозрачен - MORPHE има правилното червило или гланц за всяка нужда и вкус.

Обичате ли гримът ви да е дълготраен? Правилно – че кой ли не го иска! Освен всичко, продуктите на MORPHE издържат много дълго време благодарение на силно пигментираните цветове. Но ако искате да се подсигурите, използвайте спрей за фиксиране от марката. Спрейовете за фиксиране са съобразени с грима MORPHE и поддържат всички цветни пигменти точно там, където трябва да бъдат.

Купете MORPHE онлайн на DOUGLAS.BG

Създайте нетрадиционен външен вид с MORPHE и изживейте страстта си към цветовете. Цветните нюанси са не само разрешени, но и задължителни с MORPHE. Голям избор от грим MORPHE може да бъде открит онлайн на DOUGLAS.BG. Пазарувайте любимите си продукти на MORPHE и дайте поле за изява на гримьора в себе си.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.