BILLIE EILISH

 

Billie Eilish доказва, че когато се сблъскат два свята - музикалният и олфактивният - резултатът е нищо по-малко от завладяващ.

След глобалното приемане на нейния характерен аромат "Eilish" през 2022 г., Били се вдъхновява изследва други аспекти на своята любов към аромата със своето следващо творение, съблазнителен дървесно-цветен аромат - "Eilish No. 2".

 

VEGAN - CLEAN - CRUELTY-FREE - SUSTAINABLE

Eilish No. 2

Eilish No. 2 е мрачен, дървесен и завладяващ аромат, който се отличава с нотки на цветя от ябълков цвят, диви мокри макови цветове и пало санто.

Връхни нотки
Eilish No. 2 e балансиран и завладяващ аромат, който започва със свежестта на италиански бергамот и цветен белезник.

Средни нотки
Сърцевината на аромата се разгръща с дървесната, земна пикантност на папирус и черен пипер, противопоставени на очарованието на дивия маков цвят.

Основни нотки
Ароматът е подсилен с нотки на дървесни, ароматни пало санто и ебеново дърво, които са изкусно завити в покривка от кожен мускус.

 

 

VEGAN - CLEAN - CRUELTY-FREE - SUSTAINABLE

Eilish

Eilish е завладяващ амбров и гурме аромат с нотки на захаросани цветя, кремава ванилия и топли мускуси, оставяйки трайно впечатление, което е топло, чувствено и мощно.

Връхни нотки
Ароматът се отваря със захаросани цветя, подчертани от мандарина и червени плодове.

Средни нотки
Сърцевината на аромата се разгръща с кремава ванилия, нежни подправки и какао.

Основни нотки
Ароматът е подсилен с нотки на топли мускуси, зърна тонка и дървесина.

 

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Eilish от Billie Eilish: ароматът на поп сензацията

Независимо дали сте голям фен на Били Айлиш или търсите новия си любим аромат - парфюмът на световната звезда ще ви вдъхнови. Съблазнителният аромат Eilish от Billie Eilish не е подходящ само за мъже или жени, а може да се носи от всеки, който се чувства привлечен от топлия и сладък парфюм. Благородната златна бутилка подчертава луксозните нотки и е страхотна декорация за всяка баня или шкаф.

Eilish парфюм: детската мечта на поп иконата

Още от дете поп иконата Били Айлиш е очарована от ароматите, защото благодарение на своята синестезия (мрежа от сензорни стимули в мозъка) тя автоматично свързва миризмите с определени цветове и съответните спомени. Вдъхновена от очарователния аромат на ванилия, който свързва с уменията на майка си да прави сладкиши, тя постига мечтата си за собствен аромат и го аранжира около топли, златисти нюанси.

За певицата веган и cruelty-free парфюмът Eilish с чувствени и мощни нотки е абсолютният фаворит и подходящ за всички полове. Гурме пирамидата ви дарява  с топла прегръдка и омайва с връхни нотки на сладки венчелистчета, сочна мандарина и червени горски плодове. В сърцето сте обвити в мощните есенции на подправки, какао и кремообразна ванилия. Върхът е симбиоза между  дървесни нотки и мускусни акценти.

Висококачествената и благородна бутилка под формата на златен бюст също подчертава мистериозната и в същото време интензивна аура на парфюма Eilish. Поп звездата инсценира любимите си зони от човешкото тяло: рамене, шия и ключици. За Айлиш е важно всеки да може да се идентифицира с абстрактната фигура. Ароматът празнува човешкото тяло и има за цел да ви помогне да прегърнете красивото си аз.

Eilish от Billie Eilish: купете парфюма онлайн на DOUGLAS.BG

Празнувайте това да обичате себе си с Айлиш от Били Айлиш. С уникалните ароматни нотки вие ставате звездата на собствената си история и излъчвате личната си красота и сила. Подчертайте своята уникална харизма сега и купете парфюма на известната певица в онлайн магазина DOUGLAS.BG.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.