Вежди

Вежди
Филтри
на страница
Филтри
на страница

Грим за вежди: подчертайте погледа си.

Искате да придадете изразителност на погледа си и да подчертаете красотата на очите си? С грима за вежди придавате на веждите си безупречна извивка и ги подчертавате с правилния цвят, за да можете умело да подчертаете цялостно погледа си. Позволете си да се вдъхновите от широката гама грим за вежди на DOUGLAS.BG и да откриете продукта, който да подхожда на стила ви! Дали това ще е гел за вежди или молив за вежди – изборът е голям!  

Открийте различните продукти за изразителен грим за вежди.

Добре поддържаните вежди са запазена марка на всеки поглед. С грима за вежди можете да запълните малки празнини във веждите, да им придадете повече обем или да засилите цвета на естествените си вежди. Подчертайте личния си стил с правилния грим за вежди.

Молив, гел или сенки за вежди? Открийте любимите си продукти на DOUGLAS.BG.

Подарете на веждите си перфектния контур  с минимално усилие и за кратко време - има подходящ продукт за всяка нужда.

  • Гел за вежди: веждите ви склонни ли са да ви се подчиняват или са твърде своенравни и правят каквото си поискат? Върнете непокорните вежди във форма с гел за вежди. Подходящ е и за фиксиране на моливи и пудра за вежди - за кокетно и дълготрайно покритие.
  • Молив за вежди: обичате гъсти вежди и желаете визуално повече пълнота? Малките пропуски във веждите могат лесно да бъдат запълнени с молив за вежди. Ултра-финият връх на молива за вежди създава особено естествен вид.
  • Сенки за вежди: със сенките за вежди можете да постигнете обемни вежди за целия ден. Сенките не избледняват, стоят супер естествено между косъмчетата и запълват и най-малките празнини, за да придадат на веждите по-голяма плътност.

Черни, руси или кафяви вежди?Гримът за вежди се предлага в голямо разнообразие от цветови нюанси. За да намерите подходящия цвят за вашия тип, използвайте цвета на естествените си вежди като ориентир.

Грим за вежди – открийте разнообразието на DOUGLAS.BG.

Просто, бързо и ефективно - с грим за вежди може лесно да ги подчертаете според вашите предпочитания. Разгледайте селекцията от продукти за вежди на DOUGLAS.BG  и намерете любимия си продукт за вашия уау-вежди ефект. Открийте и нашата селекция от грим за очи, за да подчертаете умело зоната на очите си - за още по-впечатляващ вид!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.