Пудра за вежди

Филтри
на страница
 1. MORPHE Brow Powder
  Morphe MORPHE Brow Powder Пудра за вежди
  ПЦД: Pcd Price 16,99 лв. От 13,59 лв. Разлика: 3,40 лв.
  Допълнителни цветове
 2. MAX FACTOR Brow Sculpting Kit Real Brow Duo
  Max Factor MAX FACTOR Brow Sculpting Kit Real Brow Duo Пудра за вежди
  ПЦД: Pcd Price 23,85 лв. От 17,17 лв. Разлика: 6,68 лв.
  Допълнителни цветове
 3. KYLIE COSMETICS Kybrow Highlighter
  Kylie Cosmetics KYLIE COSMETICS Kybrow Highlighter Пудра за вежди
  ПЦД: Pcd Price 41,99 лв. От 31,49 лв. Разлика: 10,50 лв.
  Допълнителни цветове
 4. BENEFIT COSMETICS Goof Proof Brow Powder Нов
  BENEFIT COSMETICS BENEFIT COSMETICS Goof Proof Brow Powder Пудра за вежди
  ПЦД: Pcd Price 50,00 лв. От 41,20 лв. Разлика: 8,80 лв.
  Допълнителни цветове
 5. NAM Eyebrow Powder Нов
  NAM NAM Eyebrow Powder Пудра за вежди
  ПЦД: Pcd Price 15,49 лв. От 12,76 лв. Разлика: 2,73 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Пудра за вежди - естествено пълни вежди

Светли вежди? Пропуски между косъмчетата? С пудра за вежди можете да създадете по-плътни и по-дефинирани вежди. Независимо дали косата ви е тъмно руса, черна или червеникава – на DOUGLAS.BG ще откриете широка гама пудра за вежди в различни цветове и нюанси, готови за вас. Открийте разнообразието сега и намерете пудрата за вежди, която ви подхожда, спрямо ефекта, който търсите.

За кого е подходяща пудрата за вежди?

Пудрата за вежди е особено подходящ продукт  за естествен външен вид, тъй като има леко покритие. Това е и идеален продукт за начинаещи, защото прахът се смесва лесно. В резултат на това пудрата за вежди прощава и малки грешки в употребата.

Пудрата за вежди работи най-добре, когато я нанасяте върху веждите си, защото пигментите след това се придържат към фините косъмчета на веждите ви. Това е добър избор, ако планирате да наблегнете на естествената форма на вашето чело или да попълните празнините между фините косъмчета. Можете също така да оформите веждите си с пудра, но моливът за вежди е по-подходящ продукт за това. Можете да го използвате, за да очертаете веждите си много по-прецизно.

Съвет: Ако искате да придадете на веждите си нова форма и повече пълнота едновременно, първо нарисувайте желаните контури с молив за вежди и след това запълнете зоната с пудра за вежди.

Кой цвят пудра за вежди да изберете?

За естествен вид е най-добре да изберете цвят, който най-много прилича на този на естествените ви вежди. Ако използвате твърде тъмен цвят, той ще изглежда изкуствено. Ако пък изберете по-светъл цвят, веждите ви ще изглеждат оптически по-тесни.

Ако все пак искате да направите веждите си малко по-тъмни, придайте им  тъмно покритие с гел за вежди. Гелът за вежди с четка трябва да се нанася върху веждите, след като сте ги изпълнили с пудра. Освен това с тази техника красиво придавате форма на отделните косъмчета.

Купете пудра за вежди онлайн на DOUGLAS.BG

Вече можете лесно да омагьосвате всички с веждите си! С пудра за вежди запълвате веждите си и им придавате повече обем и дефиниция. Разгледайте  нашия онлайн магазин на DOUGLAS.BG и открийте подходящата за вас пудра за вежди спрямо ефекта, който търсите. Открихте ли правилния продукт? Просто го поръчайте онлайн и ще ви го доставим директно до вашия дом. Удобно, нали?

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.