Гел лак

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете гел лак за нокти - брилянтен, непрозрачен и изключително дълготраен

Гел лаковете за нокти с иновативна, гелообразна текстура са решение, което е лесно за използване у дома за красиви нокти за по-дълъг период от време. Висококачествените гел лакове за нокти са особено устойчиви на надраскване и люпене и следователно могат да останат безупречно върху ноктите в продължение на няколко седмици. Съществуват варианти като УВ гел лак, който се пече с помощта на UV лампа и варианти, които обикновено изсъхват на въздух. Втория вариaнт ще откриете на DOUGLAS.BG.

Какво е особеното при гел лаковете за нокти?

Гел лаковете имат различен състав от традиционния лак и следователно са малко по-вискозни и плътни. Те се нанасят на няколко слоя, като обикновено се комбинира цветен лак с основа и топ лак. Иновативната текстура е проектирана да бъде особено дълготрайна - сравнение с конвенционалните лакове за нокти, гел лакът остава безупречен много по-дълго. Различните гел лакове се различават по приложението си - докато някои се нанасят като обикновен лак и се изсушават на въздух, други се втвърдяват с помощта на UV лампа.

Ако изберете вариант на УВ гел лак, имайте предвид, че след това ще се нуждаете от подходящите аксесоари и ще трябва да нанасяте гел лака за нокти в няколко отделни стъпки, които е най-добре да се вземат от инструкциите за съответния продукт, което прави нанасянето малко по-сложно, но пък втвърдяването с помощта на UV светлина все пак може да спести време, защото лакът се втвърдява много бързо.

Купете гел лак за нокти онлайн на DOUGLAS.BG

Независимо дали се изсушава на въздух или с UV лампа, гел лаковете за нокти впечатляват не само с брилянтните си цветове, но и с особено дългия си срок на годност. Към момента на DOUGLAS.BG ще откриете само този вид гел лак, който изсъхва на слънце. За да намерите цвета, който ви харесва, открийте практичните филтри в нашия онлайн магазин.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.