КАКВО НИ ОЧАКВА ПРЕЗ МЕСЕЦ НОЕМВРИ?

КАКВО НИ ОЧАКВА ПРЕЗ МЕСЕЦ НОЕМВРИ?

Здравейте, скъпи почитатели на ароматите, козметиката и грима, вие държите в „ръце“ нашия бюлетин за ноември, който е събрал най-доброто и най-новото от магичния свят на красотата. Ноември е красивият преход между уюта на есента и Коледа, като за него са характерни одеалце с чаша чай, запалена камина и планове за зимния и Коледен сезон. Настанете се удобно, релаксирайте и си отделете няколко безценни минутки от забързаното ежедневие, за да ви приканим в един свят на магия, красота и пред-коледни чудеса!

Дамски аромати

Независимо дали си търсите нов парфюм, който да подхожда на есенното ви настроение или искате да зарадвате ваша близка с ароматно бижу, разгледайте нашите ТОП дамски аромати, които ще замаят главата и сетивата си със своята елегантност, чар и изтънченост – красиви, бляскави и тооолкова различни, убедени сме, че всеки от вас ще открие своето съкровище.

JIMMY CHOO SEDUCTION COLLECTION

Тази престижна колекция си играе с цветовете и блясъка, отразявайки уверения стил и дързък дух на жената Jimmy Choo. Шестте парфюма в нея са истински обект на желание.

Iris Crush e чувствен ирисов парфюм с връхни нотки от нероли и фрезия, ода за блясъка и женствеността.

Amber Kiss е слънчев воал от амбър, който провокира желание и страст.

Tempting rose е свежа и деликатна роза, която разхубавява и предизвиква съблазън.

Radiant Tuberose е силен, но чист флорален парфюм, който носи усещане за букет бели цветя.

Vanilla Love е енатрапчив, но искрящ ванилов парфюм, който събужда усещане за мистерия.

I Want Oud е символ на пищна ориенталска женственост, която се разкрива чрез привлекателния и мистериозен почерк на парфюма.

Jimmy Choo Seduction Collection

 

BYREDO

Byredo е модерна, луксозна марка, основана през 2006 г. в Стокхолм с амбицията да превърне спомените и емоциите в продукти и преживявания. Byredo преоткрива света на лукса чрез нов подход в бизнеса, където креативността и преживяванията са движещите сили, изразяващи пълната и необятна вселена на марката.  Те намират израз в различни продукти, за които BYREDO използва най-висококачествени суровини и изискани дизайнерски решения.

В началото, брандът започва да създава парфюми, като тази гама от уникални аромати се разширява постоянно  и към нея се добавят продукти за дома, кожени изделия и аксесоари.

Днес, всички те се предлагат в най-добрите бутици и парфюмерии в над 40 страни от целия свят. Вече официално и в България, в парфюмерия Douglas, Парадайс Център.

Това, което  отличава BYREDO и й позволява да спечели своето уникално място на пазара е създаването на непреходни продукти, едновременно приложими и вдъхновяващи, за хората и техния стил на живот.

„Винаги съм смятал Byredo повече за вселена, отколкото за продукт или категория.“

 Бен Горам, основател и творчески директор на BYREDO.

 

BOUCHERON COLLECTION

Новото бижу е екслузивната колекция на BOUCHERON носи нежното име ROSE D’ISPARTA. Тази „лятна“ роза, позната още като роза дамаскина, е категорично най-качествената роза в парфюмерията. Ароматът й е толкова многостранен, че сам по себе си е като завършен парфюм. Соня Констант работи само по една формула, преди да намери правилния баланс за Rose d’Isparta. „Носът“ на Givaudan(Живодан) обяснява: "Опитах се да подобря всяка фасета на тази пищна роза и да я оформя като истински диамантер. За връхните нотки избрах прясно отрязан джинджифил, който споделя главната роля с цветето, и сомалийски тамян, за да разкрия амброви фасети. За сърцето постигнах ефект на венчелистчета – като на самата роза – подчертани от намек за глог и фрезия и аура от подправки: канела и шафран. Междувременно базата предрича пристрастяване с амброви нотки и сладостта на ванилия и зърна тонка. Мускусен „гръбнак“ минава от върха до базата, за да свърже елементите на тази вълшебна смес."

BOUCHERON D'Isparta
  1. BOUCHERON Rose D'Isparta
    Boucheron BOUCHERON Rose D'Isparta Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 402,00 лв. 201,00 лв. Разлика: 201,00 лв.

 

 

VAN CLEEF & ARPELS

VAN CLEEF & ARPELS

Oud Blanc от Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire е истинско преоткриване на уханието на дървесината Ууд в по-прозрачна и кристална версия. Композицията създава впечатление за тайнствен облак от топлина и сладострастни струйки дим от Ууд сякаш оживяват. Парфюмерът Ан Флипо ни разкрива своята тайна: “За да пресъздам Ууд по уникален начин, почерпих вдъхновението си от това, което се случва, когато дървото гори. То отделя топъл и обгръщащ бял пушек, обвит в тайнство и сладострастие. Пресъздадох уханието на този пушек, който е едновременно топъл, мек и полупрозрачен.” Потопен в сочните нотки на фурма, скъпоценният акорд Ууд е съчетан с нежна, кадифена Турска роза. Ванилията придава на композицията своя сладък, кремест аспект, докато тамянът предизвиква хаос, когато разгръща опушените си, плътни фасети. Полученото усещане за топлина предизвиква неочакван контраст със студената милувка на алдехиден бял мускус в базата. Композицията създава впечатление за облак от топлина и сладострастни струйки дим от Ууд сякаш оживяват.

 

 

 

MONTBLANC

MONTBLANC SIGNATURE

Някои жени е невъзможно да бъдат забравени, защото не са като никои други. Техният забележителен характер и силата на убежденията им оставят дълготрайно впечатление във всеки, който ги е срещнал. Жената Montblanc Signature предизвиква уникално впечатление в съзнанието на всеки около нея, защото е избрала да бъде автор на собствения си живот. А нейният парфюм отразява нейния характер: изключително забележителен характер. Signature преплита чувствеността на обгръщаща ванилия с контрастиращата "чиста" фасета на мускус, като създава пристрастяващ, шик, възхитително женствен воал. Съвършено отразявайки стила на този скъпоценен парфюм, дизайнът на опалесцентния флакон отдава почит на иконичната мастилница, част от наследството на Montblanc. Signature излъчва съвършена женственост, бленда от чистота и тайнственост, от разкрития и тайни. За да напишете нова глава от собствената ви история, просто отворете флакона.

 

 

TOM BLACK ORCHID PARFUM COLLECTION

През 2006 година Tom Ford представя Tom Ford Black Orchid, неговия дебютен аромат и първо лансиране в колекцията на Tom Ford Beauty. До ден днешен най-продаваният Tom Ford Black Orchid продължава да извиква вечния лукс и световен блясък на емблематичния аромат.

Топ нотките поставят началото на чувствена бленда от черен трюфел и иланг, смесени със свеж бергамот и възхитителен черен касис. Драматичното сърце на аромата се разгръща със специално създадената Tom Ford Black Orchid бленда с черни, съблазнителни цветя и богати плодови акорди. Сърцето става по-дълбоко чрез опияняващото лотусово дърво. Декадентската гурме нотка е балансирана от пачули, тамян и ветивер. Късчета ванилия добавят флуидна кремообразност към топлия балсам и гладкото сандалово дърво.

НОВИЯТ BLACK ORCHID PARFUM

Новият Black Orchid Parfum предлага подчертано присъствие на ценно етерично масло – разкривайки нови олфактивни измерения, където хипнотичната черна орхидея и наркотичния иланг иланг биват засилени, а сочната черна слива става дори по-подчертана. За да отпразнува тази съблазнителна иновация, новият Parfum е представен в изцяло златен флакон от етикета до капачката. Поразителен от самото си създаване, ароматът продължава да обгръща почитателите си от всеки пол в своя собствен свят.

 

 

MICHAEL KORS

MICHAEL KORS WONDERLUST

Michael Kors Wonderlust EAU DE VOYAGE – най-новият аромат от Michael Kors. Оставете се да бъдете пренесени към екзотична мечтана дестинация, където ви очаква безкрайно блаженство. Вдъхновен от корало-розовия перлен блясък на вътрешността на раковините, новият Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage блести като лек цветен аромат на свежа лавандула, пикантен диантус и освежаващ акорд на морска сол

 

 

Мъжки аромати

Всички знаем, че мъжете са верни на своя любим парфюм или козметичен продукт. Казано по друг начин – харесат ли си нещо, ще го използват непрекъснато. Тези мъжки аромати, които попаднаха под нашите прожектори през ноември са любов за цял живот <3

 

PHILIPP PLEIN

PHILIPP PLEIN

Ароматът NO LIMIT$ е уникална покана за световния клуб на Philipp Plein, с който влизате в свят на безгранични възможности, неограничена власт, пари, успех, забавления и удоволствия. Създаден от Краля на парфюмеристите Алберто Морийас, NO LIMIT$ улавя необузданата енергия на Филип Плейн, the King of Now. Мощно обонятелно изявление, заредено с безпрецедентни нотки, супер луксозни и редки съставки. NO LIMIT$ е ключът за сбъдване на повече, отколкото дори можете да пожелаете, така че присъединете се към клуба, вашият достъп току-що е предоставен! Дървесно-ориенталски еликсир, който пулсира с четири нотки, мощната ароматна татуировка на Philipp Plein. ЕНЕРГИЯ ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ Утра-свежи Аква Нотки – Бергамот – Джинджифил $$$$ ПАРИ Черен пипер – Кардамон – Канела – Карамфил – Звезден Анасон СЕКС & ПРИСТРАСТЯВАНЕ Черен шоколад – Бурбонска черна ванилия – Тамян – Черен кехлибар МУСКУЛИ ВЛАСТ Високотехнологично лазерно дърво – Кедър – Пачули – Oud-Кожа.

 

COACH

COACH MAN BLUE

Coach Blue е вдъхновен от свободата и оптимизма, в очакване на предстоящо пътуване. Завладяващ и ароматичен, енергизиращ коктейл от лайм и абсент избухва във връхните нотки, подчертан от свеж озонов акорд, нюансиран от акватични нотки и текстуриран с възпламеняващите импулси на подправъчен черен пипер. За финал, бленда от вибрираща кедрова дървесина и богати, интензивни амброви нотки разкриват мъжествен подпис и магнетична чувственост. Парфюмният флакон е оцветен в градиент от дълбок и интензивен до по-светъл и по-свеж нюанс на синьото. Той отразява многобройни от емблематичните кодове на Coach: спрей-капаче със завъртане, кожена висулка-етикет и гравирано, релефно върху бутилката, лого на бранда.

 

DOLCE&GABBANA

Интензивен, магнетичен и чувствен - новият K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum e аромат, с който може да надзърнете в сърцето на модерния крал. Със своя перфектен баланс между сила и доброта, той доказва, че е роден не само да носи короната, но и да я притежава. Следващ наследството на тоалетната вода, новият K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum разкрива чувствен аромат, олицетворяващ духа на човек, който избира съдбата си със страст и увереност. Вдъхновен от красивия, хълмист пейзаж на Тоскана, този аромат е интензивна, завладяваща версия, която разкрива очарователно пикантно сърце и по-наситена дървесна основа. K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum се открива с неустоим цитрусов водовъртеж от червен портокал, лимон торчино и искра пименто есенция, оформящ искрящите връхни акорди. Хвойна и пикантен кардамон предлагат интригуващо продължение на разказа. Свежият здравец, в комбинация с успокояващ градински чай и енергизиращ лавандин, придава различна чувственост с добавената нова съставка смокиново мляко. Aроматът се разгръща до съблазнителна основа от чувствен кедър, земно пачули и остър ветивер, подсилени с опушена дървесна нотка Нагармота. K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum е завладяващ дървесно-пикантен аромат, създаден за магнетични и страстни мъже.

 

 

Грижа за кожата

Студените (респективно коледни) месеци може да са празник за душата, но за кожата са изключително неприятни. Заложете на хидратация и на нощни „бойци“, които ще направят сънят за красота още по-хубав, а кожата – мека, сияйна и гладка.

 

ESTÉE LAUDER

Ново бързо възстановяване и подмладяваща сила. Открийте следващото поколение на нашата революционна формула - най-всеобхватния Advanced Night Repair серум, създаван някога. Патентован до 2033 г. Сега с Chronolux™ Power Signal Technology, този бързо навлизащ в дълбоките слоеве на кожата серум намалява вида на множество признаци на стареене, причинени от вредите на околната среда и модерния начин на живот. Кожата изглежда по-гладка и с по-малко линии, по-млада, сияйна и с равномерен тен.

СЛЕД ЕДИН КАПКОМЕР

  • Кожата изглежда сияйна и изпълнена с влага - през целия ден.
  • 8-часова защита с антиоксиданти.
  • 72-часова хидратация.
  • Подсилва кожната бариера само след 4 часа.
  • СЪЩАТА любима текстура без мазнини.

СЛЕД ТРИ СЕДМИЦИ

  • Линиите и бръчките намаляват.
  • 88% от жените казват, че кожата им изглежда по-млада.

СЛЕД ЕДНА БУТИЛКА

  • Сега кожата се усеща по-стегната. 89% са съгласни с това твърдение.
  • Кожата изглежда здрава, с обновена еластичност и жизненост.
  • С времето порите изглеждат намалени.

 

CLINIQUE

MOISTURE SURGE INTENSE 72-HOUR LIPID-REPLENISHING HYDRATOR e богат крем-гел, който осигурява незабавно повишаване на влагата и поддържа кожата непрекъснато хидратирана за 72 часа - дори след измиване на лицето. С укрепващи бариерите липиди и успокояваща тигрова трева. Кожата е сияйна, пухкава и кадифено гладка. Без добавени мазнини.

 

 

LANCÔME

Точно като прекомерно третираната коса, миглите са податливи на увреждане. Само за четири седмици, Cils Booster Lash Revitalizing Serum прави миглитете по-плътни, здрави и по-дълги. Укрепете и съживете миглите си с Lash Revitalizing Serum на Lancôme.

Cils Booster Lash Revitalizing Serum

 

GLAMGLOW

Натиснете бутона „Отлагане на остаряването“ и открийте новия серум Youthpotion Rejuvenating Peptide Serum от Glamglow, специално създаден да се бори с първите видими белези на стареенето. С уникалната си бленда със стволови клетки от малина и спомагателни пептиди, YOUTHPOTION™ е мощен серум за лице, който моментално възобновява кожата и подсилва нейното сиянието. С помощта на сквален и три вида хиалуронова киселина, YOUTHPOTION™ е подходящ за всички типове кожа, като я прави хидратирана, свежа и младежки пухкава.

 

 

Trending

Вълнуваме се всеки път, когато имаме възможността да ви запознаем с нова марка, особено когато тя е толкова хитова! С радост ви представяме FLORANCE BY MILLS!

Florence by Mills предефинира красотата. Екипът на актрисата Мили Боби Браун разработва грижа за кожата и грим за поколение Z, като разчита на ценни витамини, богати растителни продукти и мощни антиоксиданти. Парабените, сулфатите, синтетичните аромати или животинските съставки нямат място във формулите, създадени за всички типове кожа. Ефективността на продуктите има също толкова висок приоритет, колкото и използваните съставки. Цялата продуктова гама е веган, сертифицирана по PETA и се произвежда без да се тества върху животни.

 

 

Декоративна козметика

Напоследък, като че ли малко позабравихме любимите си грим продукти. Дали заради маските, дали заради по-честата работа от вкъщи или просто, защото не си отделяме толкова време, колкото преди…причината е без значение, защото всяка дама знае какво е чувството да се гримираш и колко самочувствие и вътрешни усмивки носи.

Фон дьо тен

От Smashbox – ви канят да откриете подходящата за Вас формула и перфектен цвят. Вземете Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation - хидратиращ фон дьо тен със средно до плътно покритие, което може да се надгражда, а вече е и с доказана 24 часова издръжливост. За плътно покритие през целия ден изберете Studio Skin Full Coverage 24 Hours Foundation.

 

Double Wear Stay-In-Place от ESTÉE LAUDER

Носете увереността на лицето си всеки ден с Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup. Всичко, от което имате нужда от 24-часова издръжливост до перфектно покритие, което е водоустойчиво и не се размазва – открийте идеалния за вас цвят сега!

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MAKEUP SPF 10

 

 

 

Очна линия

Вземете своята водоустойчива течна очна линия от Smashbox Always On Liquid Eye Liner. Ергономичната ѝ форма – тип писалка – дава перфектна прецизност и тотален контрол за нанасяне без грешки. С плътен и богат цвят и гъвкавото и фино връхче тя дава възможност за създаване от тънки до дебели линии, които издържат до 24 часа.

 

Промоционални предложения

Този месец сме ви приготвили страхотни предложения на любими артикули с отстъпка (някои, от които ще стоплят вашия ноември), както и неустоими подаръци при покупка на любимите ви продукти.

CLARINS

Експертно решение за всяка нужда на кожата от Clarins. Изберете интензивна хидратация, стягане, лифтинг ефект или цялостна анти-ейдж грижа! Само през ноември всички серуми от Clarins са на специална цена с -20%*отстъпка!

 

EISENBERG

Открийте @eisenbergparis Eye and Lip Contour Cream, 2 в 1 ултра лек анти-ейдж крем за очи и устни. Само през ноември Eisenberg ви подарява отстъпка от -20%* за всички продукти за околоочна грижа на марката.

 

BIJOUX INDISCRETS

Време е да си подарите любов и много удоволствие с BAD DAY KILLER балсам. Разпалва сексуалните чувства, възбужда и „убива“ негативните емоции. През ноември отстъпка от -20%* за всички продукти от линията CLITHERAPY.

 

ESTÉE LAUDER

Вземете луксозен несесер с продукти Estée Lauder в специален размер при покупка на серум за лице Advanced Night Repair 50 мл.

 

 

Един по-различен празник

Нали се сещате за песничката – I was made for loving you? Е, да, ама ние я интерпретираме в нов вариант, а иначе казано – I was made for loving…ME! Мда, да отпразнуваш любовта на себе си към себе си си е истинско пиршество. Но какво представлява SINGLES’ DAY?

Празникът се появява за в Китай през 90-те години на миналия век. Четирима студенти от университета в Нанкин отбелязват факта, че са сами като контрапункт на Свети Валентин, когато влюбените по целия свят празнуват. И както на 14 февруари двойките си правят подаръци, така и на този ден всеки може да изненада себе и да си купи нещо, за което е мечтал дълго време. Веригите използват този ден да го намалят именно поради тази причина. А датата хич не е случайна - отбелязва се всяка година на 11 ноември, като е съставена от четири последователни единици (11/11). Готино, нали?

 

А пък ние ще празнуваме цели 11 дни! Всеки ден определен продукт, марка или линия ще е с неустоимите до 50% отстъпка, като в инициативата ще включим продукти на DOUGLAS, както и много от тренди мерките, които обожаваме. Следете тук, за да разберете кой ден ще е намален вашият любим продукт!

Пожелаваме ви главозамайващ, красив и уютен ноември. Не забравяйте да се усмихвате, да си носите новите дрехи и да не забравяте грима (макар и под маската). Следете DOUGLAS.BG за ежедневна доза самочувствие и добро настроение!

 

Целувки,

DOUGLAS&BEAUTY|ZONE team.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.