Подаръчно опаковане-картичка

Подаръчно опаковане

Красивата и елегантна опаковка допълва всеки подарък и го прави по-изискан. Изберете вашия продукт за подарък, кликнете върху бутона „Добави опаковка“ и ние ще го опаковаме за вас.


Безплатно опаковане

Всяка покупка* от DOUGLAS.BG може да бъде красиво и безплатно опакована от нас. Нашите опаковъчни материали са луксозни, стилни и елегантни. Изборът на опаковката зависи от вида и размера на продукта. Ако искате безплатна опаковка, при завършване на вашата поръчка изберете бутона "Добави безплатна опаковка за продукт", след което посочете "Безплатна опаковка от луксозна опаковъчна кутия и панделка".

                        

*Продукти с неправилна форма и Коледни календари не подлежат на опаковане.

Платена опаковка

За вашето първокласно пазаруване изберете от нашите луксозни кутии в различни размери.
Всяка от тях е с качествена изработка и красив дизайн.

Безплатна картичка

Добавете изненада към всеки подарък като изберете един от трите варианта на поздравителна картичка. Накарайте любимите хора да се почувстват специални. Зарадвайте близките си с персонално послание.
Към подаръчната опаковка добавете поздравителна картичка с пожелание, като кликнете на бутона “Добави безплатна картичка“
Дайте на вашия подарък един индивидуален персонален почерк. Изберете желания мотив на картичката:
» Картичка "Честит рожден ден"
» Картичка "Благодаря"
» Картичка "Специално за теб"
Ако изпращате подарък директно до получателя, може да поръчате надпис на картичката, като попълните съответните полета и ние ще я надпишем вместо вас.
Ако подарявате вие, картичката ще бъде добавена в пратката и вие ще може да й дадете вашата лична персонална нотка, като я надпишете сами.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.