Как да получа Beauty Card

Има два начина да заявите своята BEAUTY CARD. За нейните предимства може да прочетете/видите повече ТУК.


1. Чрез заявка за Нова/Дигитализиране на текуща карта през потребителски профил на сайта:

!Важно: Ако вече имате профил в сайта и в последствие решите да заявите своята BEAUTY CARD, трябва да влезете в профила си и да изберете меню "BEAUTY CARD".

2. При завършване на поръчката.

Преди да завършите Вашата поръчка, отбележете опция "Заяви безплатна BEAUTY CARD". След завършване на поръчката ще бъдете пренасочени към бланка за заявяване на карта. 

 

След като заявите и попълните успешно онлайн бланката за BEAUTY CARD, трябва да знаете, че тя не се изпраща на физически носител, а номерът й се добавя автоматично и картата е видима във Вашия потребителски профил. Ако искате да я използвате в магазините, трябва да влезете в профила си и да покажете на касата нейния баркод – той ще се сканира от четеца на касата и точките от покупката Ви ще се натрупат.
При заявка за BEAUTY CARD през потребителска кошница (в момента на регистриране на нова поръчка), първата покупка НЕ начислява точки по картата! Препоръчваме първо да заявите BEAUTY CARD през Вашия потребителски профил.

Дигитална BEAUTY CARD може да Ви бъде издадена и на място във всеки един от нашите магазини със съдействието на консултант.

!Важно: При попълване на молбата, е от голямо значение да отбележите, че искате да получавате имейли и VIBER/SMS съобщения от нас, за да може да се възползвате от всички привилегии, които BEAUTY CARD ви предоставя.

За да Ви информираме за актуални промоции, да Ви каним на топ събития и да няма опасност да пропуснете важна информация, е нужно имейл адресът и мобилният Ви телефон да са актуални.

С вашата BEAUTY CARD, Вие получавате и талон за отстъпка на стойност 10 лева за Ваша следващата покупка.

 

Вашият талон е активен към момента на получаването му и Ви носи 10 лв. отстъпка, която можете да използвате за покупка online или във физическите ни магазини. Ако искате да използвате талона за отстъпка в онлайн поръчка, трябва да го добавите в първа стъпка от Вашата потребителска кошница:

За да използвате талона за отстъпка в наш физически магазин, покажете мейла с кода на талона. Наш консултант ще сканира баркода на касата и ще бъдат приспаднати 10 лв. от вашата покупка.

 

ЗАЯВЕТЕ ВАШАТА BEAUTY CARD ТУК!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.