Как да получа Beauty Card

Има дава начина да заявите своята BEAUTY CARD. За нейните предимства може да прочетете/видите повече ТУК.


1. Чрез заявка за Нова/Дигитализиране на текуща карта през потребителски профил на сайта:

!Важно: Ако вече имате профил в сайта и в последствие решите да заявите своята BEAUTY CARD, трябва да влезете в профила си и да изберете меню "BEAUTY CARD".

2. При завършване на поръчката.

Преди да завършите Вашата поръчка, отбележете опция "Заяви безплатна BEAUTY CARD". След завършване на поръчката ще бъдете пренасочени към бланка за заявяване на карта. 

 

След като заявите и попълните успешно онлайн бланката за BEAUTY CARD, трябва да знаете, че тя не се изпраща на физически носител, а номерът й се добавя автоматично и картата е видима във Вашия потребителски профил. Ако искате да я използвате в магазините, трябва да влезете в профила си и да покажете на касата нейния баркод – той ще се сканира от четеца на касата и точките от покупката Ви ще се натрупат.
При заявка за BEAUTY CARD през потребителска кошница (в момента на регистриране на нова поръчка), първата покупка НЕ начислява точки по картата! Препоръчваме първо да заявите BEAUTY CARD през Вашия потребителски профил.

BEAUTY CARD може да Ви бъде издадена и на място във всеки един от нашите магазини. Трябва да направите покупка, без значение от нейната стойност и да попълните молба.

!Важно: При попълване на молбата, е от голямо значение да отбележите, че искате да получавате имейли и VIBER/SMS съобщения от нас, за да може да се възползвате от всички привилегии, които BEAUTY CARD ви предоставя.

За да Ви информираме за актуални промоции, да Ви каним на топ събития и да няма опасност да пропуснете важна информация, е нужно имейл адресът и мобилният Ви телефон да са актуални.

С вашата BEAUTY CARD, Вие получавате и талон за отстъпка на стойност 10 лева за Ваша следващата покупка, като преди да може да се възползвате от отстъпката, той следва да се активира.

Може да разберете как да го активирате в секцията за активация на талон за отстъпка.

Въведете кода, който е изписан на талона за отстъпка (ако сте го получили на място в наш магазин, той е на хартиен носител, а при онлайн заявка е дигитален и изпратен на посочения от Вас e-mail) в полето за активация. Ще получите линк на своя e-mail, чрез който ще може да направите оторизация. При клик върху него, отново ще бъдете пренасочени към сайта, където ще получите уведомление, че сте успели с регистрацията чрез мейл. Следва да въведете кода, изпратен чрез VIBER/SMS, Вашият талон вече е активиран и Ви носи 10 лв. отстъпка, която можете да използвате за покупка online или във физическите ни магазини. Ако искате да използвате талона за отстъпка в онлайн поръчка, трябва да го добавите в първа стъпка от Вашата потребителска кошница:

 

ЗАЯВЕТЕ ВАШАТА BEAUTY CARD ТУК!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.