ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НОВАТА ПАРФЮМНА МАРКА LOLITA LEMPICKA

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НОВАТА ПАРФЮМНА МАРКА LOLITA LEMPICKA

СЪЗДАТЕЛКАТА НА МАРКАТА

Lolita Lempicka е псевдонимът на френската дизайнерка Жозиана Марис Пивида. Името е вдъхновено от женския образ на прочутия роман „Лолита“ от Владимир Набоков и като почит към полската художничка с арт деко стил Тамара де Лемпика.

Къщата на Lolita Lempicka е по-известна днес със своите парфюми, но възниква през 1984 г. като линия от дамски дрехи, вдъхновени от приказките, принцесите и романтичните модни отминали времена.

В изключително уютен шоурум на авеню Монтейн в Париж, Лолита обича да направи пауза и да се наслади на чаша чай с нейните любими сътрудници и дъщерите си близначки Полина и Лорен. Те помагат да се създават новите колекции. Най-голямата дъщеря Елиза се мести в Ню Йорк, където промотира марката. Изглежда артистичният щрих е от полза за цялото семейство. Лолита винаги дава воля на въображението си, за да представи вълнуващи нови творения.

Освен нейния бранд, тя се превръща в авторитет и икона на френския стил, изпълващ света с искреност. Лолита Лемпика е известна като създателка на вълшебен и омагьосващ свят, който предизвиква хората да мечтаят и да превъзмогват ежедневието.

Лолита Лемпика няма тайни, тя е веган от няколко години. Чрез тази своя отдаденост Лолита Лемпика  избира да впише своята марка във веганството и борбата срещу жестокостта.

От 2020 като развитие на нейната отдаденост Lolita Lempicka предлага само естествени и веган аромати. Всички аромати на марката притежават сертификат One Voice.

Ароматите са натурални, без оцветители, фиксатори, филтри и не увреждат ендокринната система. Цветът им е натурален и затова може да варира без да се нарушава аромата. Всички кутии са със сертификат FSC (опаковка от устойчиви източници).

 

ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

През 1997 г. Lolita Lempicka лансира първия си аромат с подпис Lolita Lempicka за жени, известен днес като Lolita Lempicka Mon Premier Parfum. Флорално-плодово-гурме, с подчертана нотка на женско биле и сладка пралина в основата, опакован в красив и причудлив ябълков флакон, ароматът мигновено се превръща в бестселър и ароматите на марката скоро привличат повече внимание, отколкото модата на Lolita Lempicka.

Mon Premier

 

ПОКАНА ЗА ГРАДИНАТА НА ЧУДЕСАТА

Искрящият, цветен и плодов букет на парфюмната вода Lolitaland събужда сетивата и емоциите. Хармонията между нотките на коктейл Белини, цветове и нектари го превръща в ценен и гурме еликсир. Искрящ, цветен и плодов аромат, който пресъздава усещането за свежестта на коктейл, обвит в цветя, ванилия и мускус.

Lolitaland

 

ВДЪХНОВЯВАЩА СВЕЖЕСТ

С Mon Eau Lolita Lempicka пише нова партитура в ароматната си симфония. Mon Eau се разгръща като вихрушка от свежест, породена от нежността на къпината, поръсена с въодушевяващи мускусни цветя. Кристалният финес на ириса, обвит в облак от жасмин самбак определя сърцето като ефирно флорално, а в базата ще откриете букет от виолетки, сандалово дърво и бели мускуси.

LOLITA Mon Eau

 

ОДА, ПОСВЕТЕНА НА ПРИРОДАТА

Oh Ma Biche - смелият и завладяващ парфюм на Lolita Lempicka. Искрящият и плодов букет събужда сетивата и емоциите.

Уникалният ароматен акорд на коктейл Белини се превръща в парфюм. Oh My Biche e чиста интерпретация на еуфоричния коктейл, в който експлозивното цитрусово трио от мандарина, танджерина и грейпфрут сключва съгласие с просеко, бяла праскова, непалски пипер и е обвито в бял мускус.

LOLITA Oh Ma Biche

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.