Гланц за устни

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете гланц за устни в онлайн магазина DOUGLAS.BG - в класически и модерни цветове

Гланц за устни – нежният  блясък, който оставя устните ви много сочни и се нанася лесно. На DOUGLAS.BG ще намерите голям избор: от лек, прозрачен блясък за устни до зашеметяващи гланцове за устни с частици и цвят, който варира от непреходни телесни цветове  до червен или розов блясък.

Кой гланц за устни ви подхожда най-много?

Гланцът не само прави устните по-обемни и сочни – той играе огромна роля в оформянето им.  Нанесен самостоятелно гланцът за устни може да е страхотна идея за ежедневен грим. Но, ако искате да „поиграете“ с него може да персонализирате блясъка за устни и внесете цвят, да охладите нюансите със синия оттенък и да затоплите нюансите с оранжевия оттенък. Всичко зависи от това какъв цветотип е вашата кожа и какъв ефект искате да постигнете.

Най -добрият начин да направите бърз тест е да погледнете вътрешността на китката си. Дали малките вени на изглеждат по-сини или зеленикави? Докато синьото показва хладен тип на кожата, зеленото показва по-топъл тип кожа. Искате да съчетаете гланца с червила в същия цвят? Няма проблем, нас непременно ще откриете продукти, които да се съчетават забележително добре.

Как да нанасяте гланца за устни?

Благодарение на специалната си консистенция и лъскавия, лек вид, гланцът за устни се нанася супер лесно - дори в движение и винаги изглежда страхотно! За перфектен външен вид, имате нужда от гланц за устни, червило в същия цвят и молив за устни, чрез който да създадете контура на устните си. Разбира се, винаги може да го носите и самостоятелно – ефектът пак ще е забележителен.

Купете гланц за устни онлайн на DOUGLAS.BG - матов, блестящ или прозрачен

Гланц за устни: в нашата гама ще намерите гланцове от различни марки. Точно като най -популярните цветове и свойства, заложете на нашите практични филтри, благодарение на които бързо ще намерите продукт, на който да се насладите.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.