СЕМЕЕН БИЗНЕС SISLEY

СЕМЕЕН БИЗНЕС SISLEY

Три поколения d’Ornano създават и управляват бизнес във висшата козметика.

През 1976, граф Юбер Д‘ Орнано – един истински визионер и предприемач, основава козметичния бранд Sisley.

 

Следвайки иновативната си интуиция, той решава да ползва технологичните открития, за да включи най-доброто от растенията и етеричните масла в продукти за красота. Под неговото ръководство и благодарение на работата на екипа му,  в продължение на над 4 десетилетия Sisley се превърна в една от най-престижните марки в света на селективната козметика. В момента компанията е управлявана от графиня Изабел Д‘Орнано, заедно с децата им Филип и Кристин. От скоро част от екипа са и някои техни внуци.

 

 

Sisley е изцяло френска компания - производството, администрацията и изследователските лаборатории са във Франция.

Главният офис е в сърцето на Париж, Avenue Friedland 3-5.

Sisley черпи вдъхновение от самото сърце на растението и се е установила като водеща марка във фитокозметологията.  Жизнената енергия на растенията, способността им за възстановяване и адаптация, защитната им система и ароматите им се използват за грижа за кожата.

За създаването на тези продукти Sisley подбира най-добрия вид растения от всяка категория, най-ефективната за третирания проблем част от растението, най-подходящата страна и регион за отглеждането на това растение и накрая Sisley събира растенията в точния момент, в който те имат най-ефективните активни свойства.

Експертните познания на Sisley съчетават познаването на растенията, състава им, ефектите върху функциите на кожата с разбирането за самата кожа и нейните механизми. Така марката е в състояние внимателно да подбере активните съставки според биологичните им свойства и сходството им с кожата. Посредством процес, който може да отнеме няколко години, научните екипи в Sisley Laboratories изследват най-добрата доза и комбинация от най-ефективните активни съставки, което им позволява да създадат най-цялостните формули и да осигурят най-цялостно решение на определен проблем.

В областта на грижа за кожата на лицето и тялото експертните познания на  Sisley са добре познати. Гамата продукти е за нуждите на различни типове кожа и с различни действия: почистване на грим, хидратиране, анти-ейдж, защита от слънцето, грижа за косата и т.н.

Гримът, създаден от Sisley има и действие грижа за кожата – запазва хидратацията, подсилва защитата срещу различни външни агресии, подсилва растежа на миглите... 

 

Съчетавайки удоволствието от цвета с грижата за кожата, Sisley предлага пълна гама грим, с искрящи цветове, ефективни и чувствени текстури и най-напредналата технология (обвити, микронизирани пигменти и т.н.)

Водени от творческо вдъхновение, Юбер и Изабел Д‘Орнано създават дизайнерски парфюми, които изразяват тяхната индивидуалност и личност.

 

Всеки от тези изключителни парфюми, създадени от прекрасни есенции, притежава своя история. Те ви подканят да мечтаете, да съблазнявате. Поетични и модерни, трябва да ги носите, за да ги разберете. Не са просто изключителни, те са сред най-успешните френски аромати.

От 2018 година Sisley лансира Hair Rituel by Sisley. „Фоликулът старее точно като кожата“ – казва мадам Д‘Орнано и отбелязва, че много от активните съставки, срещани в грижата за лице, влизат в състава на продуктите за грижа за косата.

 

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.