Четки за грим

Четки за грим
Филтри
на страница
 1. КОМПЛЕКТ DOUGLAS 4 Eyes Brushes Set
  Douglas Accessories КОМПЛЕКТ DOUGLAS 4 Eyes Brushes Set Четки
  ПЦД: Pcd Price 33,99 лв. 23,79 лв. Разлика: 10,20 лв.
 2. Real Techniques Custom Contour Brush
  Real Techniques Real Techniques Custom Contour Brush Четка за лице
  ПЦД: Pcd Price 32,90 лв. 26,30 лв. Разлика: 6,60 лв.
 3. Real Techniques Expert Face Brush
  Real Techniques Real Techniques Expert Face Brush Четки за грим
  ПЦД: Pcd Price 27,50 лв. 22,00 лв. Разлика: 5,50 лв.
 4. REAL TECHNIQUES Tapered Cheek Brush
  Real Techniques REAL TECHNIQUES Tapered Cheek Brush Четка за руж
  ПЦД: Pcd Price 24,00 лв. 16,80 лв. Разлика: 7,20 лв.
 5. REAL TECHNIQUES Expert Concealer Brush
  Real Techniques REAL TECHNIQUES Expert Concealer Brush Четка за коректор
  ПЦД: Pcd Price 21,00 лв. 16,80 лв. Разлика: 4,20 лв.
Филтри
на страница

Купете четки за грим в онлайн магазина DOUGLAS.BG - вашият най-важен козметичен аксесоар

Четки за грим - независимо дали за фон дьо тен, руж или сенки за очи - с правилната четка можете без усилия да нанасяте своя грим. Косъмчетата нежно абсорбират и най-малките пигменти от грим продуктите и ги разпределят равномерно. В зависимост от четката, можете да нанесете грима си на по-фини линии или на големи площи, като леко смесвате, за да създавате плавни преходи. Това създава равномерен, естествено изглеждащ вид. Но коя четка е подходяща в зависимост от грима?

Защо изобщо да използвате четка/гъбка за грим?

По-специално начинаещите прилагат някои видове грим без четка. Например фон дьо тен все още може лесно да се нанася с върховете на пръстите – въпреки това ще постигнете по-прецизен и по-равномерен резултат с четка или гъбка. Малките акценти и плавните преходи са трудни без помощта на четка за грим. Инвестирането в правилния помощник се отплаща винаги, особено когато става въпрос за хайлайтъри, сенки за очи и други подобни.

Правилната четка за грим за вашата визия

Всяка четка за грим има своето приложение. Използвайте по-широки и меки четки, например за бронзър и руж, и по-малки и твърди четки за грим на очите и устните. Фон дьо тенът също се нанася лесно с гъбка. Акценти от грима и други детайли се правят с особено фини козметични четки, които са изключително прецизни. Не се притеснявайте - името на четката обикновено разкрива нейната функция. По-подробни описания и съвети за използване ще намерите в подробностите за продукта.

Ако все още ви е трудно да изберете, ви препоръчваме да си купите комплект четки за начало. Обикновено те включват някои често използвани варианти. По този начин можете да натрупате опит с различните четки за грим и бързо да разберете кои харесвате и кои са подходящи за вас.

Кои да изберете - четки от истински косъм или синтетични?

По принцип също е лично решение дали предпочитате синтетичен или животински продукт. Що се отнася до свойствата на двата варианта, четките с естествен косъм обикновено са малко по-подходящи за прахообразен грим. В случай на козметика с кремообразна консистенция, от друга страна, четките със синтетичен косъм имат предимството, че пластмасата почти не поема никаква течност. Това означава, че продуктите издържат по-дълго и остатъците могат да бъдат отстранени по-лесно.

Купете четки за грим онлайн на DOUGLAS.BG

Четки за грим – на DOUGLAS.BG можете лесно да поръчате вашите четки за грим в онлайн магазина. Ще откриете голям избор модели от различни марки и производители в асортимента, между които можете спокойно да сравнявате. Ето как ще намерите точно четките, които са ви необходими за вашия перфектен грим.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.