Молив за вежди

Филтри
на страница
 1. Lancôme Brôw Define Pencil
  Lancôme Lancôme Brôw Define Pencil Молив за вежди
  ПЦД: Pcd Price 60,00 лв. От 44,00 лв. Разлика: 16,00 лв.
  Допълнителни цветове
 2. Estee Lauder The Brow Multi-Tasker
  Estee Lauder Estee Lauder The Brow Multi-Tasker Молив за вежди
  ПЦД: Pcd Price 79,00 лв. От 55,30 лв. Разлика: 23,70 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Молив за вежди: поставете очите си под светлината на прожекторите

Искате ли да придадете на веждите си повече изразителност  и обем? Контурирайте веждите си с молив за вежди или пък  ги подчертайте дискретно. Независимо дали сте се спрели на  варианти със съответстваща четка,  моливи за вежди, косъм по косъм или микроблейдинг – на DOUGLAS.BG ще ви вдъхновим с разнообразна гама моливи за вежди, а практичните ни филтри ще ви помогнат да откриете своя любим.

Моливи за вежди за запълване на косъмчета

Често пъти веждите не растат толкова редовно или толкова гъсто, колкото бихте искали. Малките пропуски и тънките косъмчета са съвсем нормално явление. Можете лесно да компенсирате тези нередности с молив за вежди - така веждите ви ще изглеждат точно както си представяте.

Специалното при моливите за вежди е ултра финото оцветяване. С това запълвате празнини с филигранни линии - за прецизно оформени вежди. Само няколко деликатни щриха правят тънките вежди  обемни, дефинирани и изразителни. За да се гарантира, че външният вид остава красив възможно най-дълго, моливите за вежди често издържат до дванадесет часа.

Съвет: ако се стремите към още повече дълготрайност, можете също да фиксирате веждите си с гел за вежди.

От черно до бежово: намерете правилния цвят молив за вежди.

Разнообразието от цветове на естествените вежди е голямо. Затова има моливи за вежди в различни цветове. Цветовата палитра включва най-разнообразни нюанси  като варира от черни и кафяви до бежови тонове за руси вежди. Ако искате само леко да подчертаете естествения цвят на веждите си, може да смесите два цвята молив за вежди - за естествен вид.

Имайте предвид:  цветът на веждите ни е индивидуален. Затова понякога има смисъл да се смесват различни нюанси на цвета. Експериментирайте с цветовете, за да намерите любимия си.

Молив за вежди: открийте разнообразието на DOUGLAS.BG

Молив за вежди = страхотен ефект с малко усилия. Можете както да моделирате своите вежди, така и да ги подчертаете индивидуално. Разгледайте селекцията от моливи за вежди на DOUGLAS.BG и създайте мечтана визия за веждите си. От практични комплекти до шаблони - в нашия онлайн магазин ще намерите и аксесоари, с които можете да създадете уникален външен вид на веждите.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.