Eros

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете парфюм Versace Eros онлайн на DOUGLAS.BG – открийте същността на чувственото желание

С тоалетната вода Eros, Versace лансира екзотично-тръпчив аромат от 2012 г., който е несравним по отношение на интензивност и стил. Кръстена на Ерос, бог на любовта и похотта и син на Афродита, тоалетната вода Версаче Ерос по нищо не отстъпва на своите божествени музи. Ревитализиращи плодови аромати, тръпчиви дървесни нюанси, избухващи от мъжество и съблазнителна, ориенталска сладост ви връщат в древните времена, когато изкуството на съблазняването е било запазено за боговете и героите. Превърнете се в  такъв сега!

Комбинацията от плодово-свежи аромати и мъжествено-чувствени мускусни нотки създава сложна амбивалентност, която излъчва самочувствие и буди любопитство към този, който носи аромата. Мъжествеността и романтиката не трябва да се изключват взаимно - тоалетната вода Versace Eros го доказва.

Композицията на Versace Eros

  • Връхни нотки: листа от мента, лимонена кора, зелена ябълка
  • Сърдечни нотки: ванилия, зърна тонка, кехлибар
  • Базови нотки: кедър, дъбов мъх, ветивер

Versace Eros - мощна свежест, съчетана с пикантна мъжественост

Ароматната композиция започва с освежаващата пикантност на мента, която разгръща своята мощна, интензивна свежест в умелото взаимодействие с плодовите есенции от лимонена кора и зелена ябълка - връхна нотка, която привлича вниманието, без да е твърде натрапчива.

Сърдечната нотка отприщва своя ефект на афродизиак благодарение на флорални ароматни акорди на цветове от здравец, както и кехлибар в съчетанието с нектарно-сладки аромати на ванилия и зърна тонка.

Кедрово дърво, дъбов мъх и ветивер допълват стилния аромат със своята плътна, наситена ароматна структура и обгръщат притежателя си в аура на елегантна мъжественост и непоклатим героизъм, благодарение на дървесно-сладкия аромат.

Aurelien Guichaird стои зад създаването на аромата Versace Eros. Истински майстор на занаята си, виртуозът от Грас - френската световна столица на парфюмите, вече е създал композиции за вечността с аромати като Gucci от Gucci Pour Homme и Jean Paul Gaultier Le Male Terrible. С Версаче Ерос, възпитаникът на високоуважаваното училище за парфюмерия Givaudan, който цитира гръцката античност като източник на вдъхновение в много интервюта, сбъдва една мечта.

Купете парфюм Versace Eros онлайн на DOUGLAS.BG - за тези, които не могат да се наситят

Класическата стилна тюркоазена бутилка със световноизвестната глава на Медуза е емблематичен символ на класа и качество. След като усетите впечатляващата вариация на силата и елегантността върху кожата си, няма да се наситите на интензивното ароматно изживяване.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.