Слънцезащитни за лице

Филтри
на страница
 1. HELLO SUNDAY The One For Your Lips
  Онлайн цена Hello Sunday HELLO SUNDAY The One For Your Lips Балсам за устни
  ПЦД: Pcd Price 18,00 лв. 13,50 лв. Разлика: 4,50 лв.
 2. BALI BODY Hydrating Face Sunscreen SPF 50+
  Онлайн цена Bali Body BALI BODY Hydrating Face Sunscreen SPF 50+ Слънцезащитен продукт
  ПЦД: Pcd Price 53,95 лв. 42,08 лв. Разлика: 11,87 лв.
Филтри
на страница

Слънцезащитен крем за лице: красив тен и защитена кожа!

Конвенционалният слънцезащитен крем не винаги е подходящ за лицето ви. Добре е да изберете слънцезащитен крем специално за тази зона. Такива слънцезащитни продукти са съобразени със специфичните нужди на кожата на лицето и обвиват кожата ви като невидим воал - без да оставят мазен филм, те осигуряват на кожата ви основни хранителни вещества, здрав и сияен тен. Вдъхновете се за защитена кожа със слънцезащитните кремове за лице на DOUGLAS.BG!  

Защо слънцезащитните продукти са важни особено за лицето?

Независимо дали със сутрешното кафе на терасата или на път към магазина - когато слънцето грее, лицето винаги е изложено на UV лъчение. Освен приятна топлина, нежен загар и сладки лунички, това UV лъчение може да има и вредни последици като слънчево изгаряне и стареене на кожата. Ако искате здрава и красива кожа в дългосрочен план, трябва да предпазите кожата си от прекомерно UV лъчение.

Слънцезащитният крем за лице блокира вредните UVA и UVB лъчи и осигурява на кожата ви полезни хранителни вещества и антиоксиданти. По този начин поддържате кожата си балансирана и имате здравословен летен загар! Често и интензивно ли си правите слънчеви бани? Не забравяйте да осигурите на кожата на лицето си успокояващи и овлажняващи хранителни вещества след това, така че да можете да се насладите на загорял и свеж тен. Разгледайте нашата грижа за лице за след слънце – на DOUGLAS.BG ще намерите продукти за сияйна кожа.

Слънцезащитният крем за лице има и други функции.

Ако изберете слънцезащитен крем специално за лицето, можете да избирате между различни формули - подобно на вашия конвенционален крем за лице:

 • Против стареене
 • Овлажняващ
 • Успокояващ
 • Против петна
 • Матиращ

Открийте слънцезащитния крем за лицето си на DOUGLAS.BG

Слънцезащитата е от съществено значение за красива и здрава кожа. Ето защо на DOUGLAS.BG ще намерите широка гама от висококачествени продукти за грижа за лицето, които предпазват кожата ви от слънчеви изгаряния и стареене на кожата. Независимо дали търсите слънцезащитен крем за суха, мазна или зряла кожа - използвайте нашите практични филтри, за да съобразите избора си с вашия тип кожа. Търсите подходящ слънцезащитен крем за тяло? Или бихте искали грим със слънцезащитен фактор? Отделете време да разгледате нашата гама и да се сдобиете със защитни и грижовни продукти не само за лятото. Ние ще ви доставим избраните продукти бързо, лесно и удобно. Вдъхновете се сега!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.