Идеи за подаръци за Осми март

ПРОМОЦИЯ НА ТОП МАРКИ!

Подари Парфюм
Подари Парфюм

Подари Грим
Подари Грим

Подари Козметика
Подари Козметика

Подари комплект
Подари комплект

 

 

Искате да направите подарък, но не знаете дали ще уцелите вкуса на човека, за когото е предназначен? Е, в такива случаи нашите GIFT карти винаги са правилният и сигурен избор! 

Можем да опаковаме красиво в луксозна подаръчна хартия напълно безплатно! Добавете и от нашите безплатни поздравителни картички и подаръкът ще пристигне при вас напълно готов за подаряване.

 

 

 

Филтри
на страница
  1. Lancôme La Vie est Belle
    Lancôme Lancôme La Vie est Belle Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 164,00 лв. От 119,72 лв. Разлика: 44,28 лв.
  2. Giorgio Armani MY WAY
    Giorgio Armani Giorgio Armani MY WAY Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 164,00 лв. От 120,00 лв. Разлика: 44,00 лв.
Филтри
на страница

Осми март - Обединени по женски

Нищо не може да се сравни със силата на една жена – тя, която отдавна разби мита, че дамите са слабият пол. 8 март е символ на женствеността във всичките й форми и напомняне, че жените са най-силни, когато са заедно. Пoкажете своята обич към вашата любима жена, майка, сестра, баба, приятелка, като й покажете колко ви е грижа за нея, а красотата – оставете на нас. За празника на жената сме ви приготвили неустоими оферти на топ аромати, подаръчни комплекти, грим изкушения и козметика. А за колебаещите се – винаги може да заложите на нашата GIFT CARD.

8 март на Douglas.bg

На 8ми март празнуваме уникалността на всяка една жена! На Деня на жената празнуваме това, което прави жените специални- силата, красотата, нежността и независимостта. Денят на жената 8 март е нещо много повече от още един ден в календара. От десетилетия той е пример за силни и смели жени по целия свят.

Празнувайте своята индивидуална красота и сила с нас!

Честит Осми март! #WOMENSDAYEVERYDAY

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.