RITUALS

 

НАШИТЕ RITUALS

Вярваме, че щастието може да се открие в нещо наистина дребно, но прекалено често животът ни е толкова забързан, че забравяме да се насладим на мига. Мисията ни е да Ви насърчим да забавяте темпото от време на време.

Вдъхновени от мъдростта и древните традиции на азиатските култури, създадохме богата колекция от луксозни, но достъпни продукти за дома и тялото. С уникалните емблематични аромати, внимателно разработени и съчетани от най-добрите парфюмери в света, се надяваме да Ви осигурим богатство от изживявания.

 

 

 

НОВОСТИ

БЕСТСЕЛЪРИ

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ

 

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете козметика Rituals в онлайн магазин DOUGLAS.BG – открийте света на ритуалите

Щастието, хармонията и тишината не винаги са осезаеми, но са от съществено значение за живота ни. Висококачествените козметични продукти и аромати от Rituals искат да отразят това. Превръщането на ежедневните рутини в ритуали - това е целта на основателя на Rituals - Реймънд Клустърман. Позволете си да се отдадете на ежедневна релаксация. Открийте популярните продукти от линиите за грижа Rituals на DOUGLAS.BG, от The Ritual of Jing до The Ritual of Mehr,  The Ritual of Sakura и други.

Разнообразните линии за грижа вдъхновяват с почистващи ексфолианти за тяло, богати кремове за ръце и глезеща пяна за душ от ритуали, които вдъхновяват сетивата ви.

За всяка нужда от грижа ще откриете любимите си продукти от Rituals, които вдъхновяват с разнообразни есенции между черешови цветове, бял лотос и сладък портокал. Отпуснете се още сега с ритуалите на Далечния Изток.

The Ritual of Mehr - сияещи мигове на щастие

С колекцията The Ritual of Mehr ще откриете за себе си радостта от ежедневието и ще се насладите на неподправени мигове на щастие. Ароматът на сладкия портокал и топлото кедрово дърво напомнят за слънцето като върховна сила на живота и веднага озарява настроението ви. В същото време дарява както тялото, така и ума, и душата ви с нова сила и енергия отвътре.

Споделете щастието си като слънце и оставете продуктите от колекцията The Rituals of Mehr да ви обгърнат с топло приятелство и любов.

The Ritual of Ayurveda – вътрешна и външна хармония

“Аюрведа” означава пречистване на тялото и ума. Практиките за регенериране на вътрешната хармония са на повече от 5000 години и се ценят и до днес. Маслото от индийска роза и сладък бадем формират ароматната симфония на аюрведичния ритуал.

Погрижете се за кожата си с маслото за тяло от The Ritual of Ayurveda. Според древната аюрведа традиция, съдържащите се билки активират «Доша Вата», един от трите елемента в Аюрведа, който означава движението на тялото.

The Ritual of Sakura - нежен като черешовия цвят

През пролетта в Япония цъфтят черешите. Земята свети в мек розов нюанс. Според легендата, черешовият цвят сакура ознаменува началото на пролетта. Позволете си да поставите новото начало с мекотата на черешовия цвят, земното оризово мляко и ритуала на сакура. Например, като опитате богатия крем за тяло от линията The Ritual of Sakura.

The Ritual of Jing - спокойствие и дълбока релаксация

Разпространете тишина и спокойствие с Rituals of Jing. Той се основава на същността на живота в традиционната китайска медицина и ви подготвя пътя към вътрешния баланс.

Успокояващите процедури за грижа създават вашия личен оазис на дълбока релаксация и ви обещават спокоен сън.

The Ritual of Samurai - традиционното самурайско изкуство

Овладейте изкуството за оптимална грижа за кожата с ритуала на самурая. И четирите серии в тази колекция са вдъхновени от традиционното почистване на японски войни и повишават самочувствието ви с ефективни продукти за грижа. Открийте серията Face, Shave, Sport и Classic и усъвършенствайте рутината си – Rituals Samurai.

Rituals аромати за дома - защото искате да се чувствате добре вкъщи

Според Дао есенциите от ароматни растения освобождават Rituals душата и дават на стаята ви положителна енергия. Домашната колекция от Rituals се основава на теорията за ароматите и създава ценни аромати за стаи.

  • Омагьосайте апартамента си с аромата на оризово мляко и черешови цветове с ароматните пръчици Mini Fragrance Sticks от The Ritual of Sakura.
  • Ритуалът на ароматната свещ на Sakura ви напомня за прераждането на живота.
  • Ароматните пръчици от The Ritual of Ayurveda вдъхват живот на стаите ви с масло от индийска роза и бадем.
  • Ароматната свещ от The Ritual of Mehr излъчва чисто щастие.
  • Придайте на дома си благоуханно сияние с парфюма за стая Parfum D'Interieur от The Ritual of Mehr, който обгръща стаята ви с ободряваща, ненатрапчива атмосфера от портокал и кедрово дърво.
  • Аромат за кола от The Ritual of Mehr. Животът е пътешествие, насладете се на пътя с този парфюм за автомобил на основата на енергизиращия аромат на сладък портокал и кедрово дърво. Уханието трае до 6-8 седмици и се активира от въздушния поток от вентилатора на колата.

Купете Rituals онлайн на DOUGLAS.BG – отдайте се на традициите

Природата ни изумява, а ние отделяме твърде малко време, за да разберем това чудо. Ритуалите ни връщат част от това. Rituals ни водят до практиките на култури, които са на хиляди години. Независимо дали става дума за смеещия се Буда, парните бани в хамама, цъфтежа на японската череша, историите от Арабските нощи или цветовете на Индия - ритуалът ги обединява и им позволява да се нахлуят в ежедневието ни.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.