Ценообразуване

VI. КАК ДА НАПРАВИМ ПОРЪЧКА


Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително регистрирането на потребителски профил. Поръчването на определена/и от потребителя стока/и се извършва по няколко начина:
поръчка през сайта - можете да направите поръчка през сайта, акто използвате бутона "Добави в кошницата", който се намира до всеки наличен продукт. Този бутон добавя избрания продукт в потребителската кошница, след което потребителят има възможност да добави още продукти в нея или да продължи към завършване на поръчката. При завършване на поръчката, потребителят има възможност да прегледа продуктите, които е решил да закупи, техните цени и крайната сума за плащане, както и да се възползва от допълнително намаление, ако разполага с ваучер за отстъпка или друг промоционален код. Потребителят може да завърши поръчката с вече регистриран потребителски профил, да регистрира нов профил или само да попълни изискваните данни за платец и получател на пратката: имена, e-mail, телефон, адрес, както и да избере начина на плащане. След финализирането на поръчката и изпращане на така направената заявка, на посочения e-mail ще бъде изпратено потвърждение със записа на въведената информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и други) потребителят ще бъде уведомяван от оператор по е-майл или телефон, като статуса на текущата, както и на предишни поръчки, потребителят може да следи и от своя потребителски профил в www.douglas.bg, ако e използвал такъв.
Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от операторите на www.douglas.bg в рамките на работното време.
Харесайте нашата страница във Фейсбук и участвайте в игрите и конкурсите с награди, които се организират там всяка седмица: https://www.facebook.com/douglas.bg/
Всички изображения и описания на продукти в сайта www.douglas.bg са ориентировъчни, с информативен характер и подлежат на промени. от Douglas bg .
Douglas.bg не носи отговорност относно фабричните опаковки на продуктите (напр., но не само - липса на целофан, холограмни стикери и всички други промени на опаковката или нейния дизайн, направени от съответния производител), както и промени по аромата, които производителите периодично извършват в годините при реформулиране на съществуващи аромати.
Всички цени, включително промоционалните цени са валидни до момента, в който бъдат променени от Douglas bg или съответния производител или продуктът бъде изтеглен от продажба или изчерпан, . Всяка такава промяна се отразява на сайта www.douglas.bg.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.