Начин на плащане

 

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки, като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса и плащане с виртуален терминал) и чрез банков превод.


» Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Тук имате две възможности:

- плащане в брой сумата за наложения платеж на куриера

- плащане с банкова карта - можете да заплатите сумата за наложения платеж с вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера - всеки куриер на СПИДИ и всички техни офиси притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти.

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

» Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от douglas.bg банкова сметка. След получаване на сумата в нашата банкова сметка, ние веднага ще изпратим поръчката ви. В този случай при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъде обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.

„Парфюмери Дъглас България“ не носи отговорност, ако даден метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на douglas.bg.

» Плащане с виртуален терминал: изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни. Ако трансакцията е оторизирана, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден. Поддържаме системата за сигурност 3D Secure. Нашите служители нямат достъп до данните на вашата карта, с цялата информация разполага само банката.

© 2020 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.