Начин на плащане

 

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки, като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса и плащане с виртуален терминал) и чрез банков превод.


» Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Тук имате две възможности:

- плащане в брой сумата за наложения платеж на куриера

- плащане с банкова карта - можете да заплатите сумата за наложения платеж с вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера - всеки куриер на СПИДИ и всички техни офиси притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти.

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

» Плащане с карта (виртуален терминал): изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни. Ако трансакцията е оторизирана, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден. Поддържаме системата за сигурност 3D Secure. Нашите служители нямат достъп до данните на вашата карта, с цялата информация разполага само банката.

» Плащане чрез Epay (Easy Pay / Банкомат): 

Плащане от банкомат:

  • Прочетете внимателно инструкциите за плащане през банкомат на сайта на ePay.bg - Инструкции за плащане с B-Pay
  • Посетете удобен за вас банкомат
  • Въведете на банкомата следния номер на търговец: 60000
  • Въведете на банкомата персоналния 10 цифрен номер за плащане, който ще получите след успешна поръчка

Плащане от офиса на EasyPay:

  • Посетете удобен за вас офис на EasyPay - Списък с офиси
  • На място в офиса кажете на служителя за кой онлайн магазин извършвате плащането и му дайте персоналния си 10 цифрен код за плащане.

*Доставката на поръчки, заявени за плащане с Epay, се осъществява до два работни дни от датата, на която е постъпило плащането към "Парфюмери Дъглас България"!

Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъде обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.

„Парфюмери Дъглас България“ не носи отговорност, ако даден метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на douglas.bg.

 

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.