Устни

Филтри
на страница
 1. Douglas Lipstick Smart Shine
  Douglas Make Up Douglas Lipstick Smart Shine Червило стик
  ПЦД: Pcd Price 25,99 лв. От 17,99 лв. Разлика: 8,00 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Всичко за перфектен грим за устни

С подходящите продукти и правилната техника, гримът на устните е лесен като детска игра. На DOUGLAS.BG ще откриете идеалните продукти за красиви устни онлайн.

Подходящият грим за устни за вас

Подходящият цвят на устните за вашия грим за устни зависи от вашия тип, както и от ефекта, който искате да създадете. Например, естественият ви вид е доста студен или по-скоро топъл? Погледнете вътрешността на китката си: по-зеленикавите полупрозрачни вени говорят за топъл тип кожа, а по-синкавите полупрозрачни за студен тип кожа. С подходящ грим за устни можете да подчертаете и подсилите своя тип-например с хладен горен тон или топъл оранжев оттенък.

Колкото по-близо сте до естествения си цвят на устните, толкова по-фин ще бъде вашият грим. Прецизният контур на устните, по-интензивният цвят и леко вариращите нюанси на цветовете създават впечатляващ ефект според мотото: „устните ми, но по-хубави". Драматичен грим за устни се създава, когато използвате по-големи контрасти, можете да използвате супер светли или много тъмни тонове, както и допълващи се цветове.

Открийте нашите продукти за грим за устни

Онлайн магазинът DOUGLAS.BG ви предлага голям избор от различни козметични продукти за перфектен грим за устни:

 • Червила: Категорията червила ви предлага множество продукти за вашия перфектен грим за устни. Тук ще намерите не само класически червила, но и комплекти за грим за устни, които включват четка за устни за прецизно нанасяне.
 • Гланц за устни: Гланцът за устни гарантира блестящи, сочни устни за нула време и се предлага в голямо разнообразие от цветове. Много продукти съдържат и подхранващи съставки, които нежно глезят устните ви.
 • Молив за устни: С молив за устни може да начертаете прецизни контури на устните за перфектно оформен, дълготраен грим за устни. Изберете правилната комбинация с точното червило за хармоничен грим на устните.
 • Основа за устни: В категорията основи за устни представяме подходящите продукти, които да нанесете преди червилото– това осигурява на грима за устни идеалното задържане и гарантира, че цветовете изглеждат още по-силни.

Купете висококачествен грим за устни онлайн на DOUGAS.BG

Открийте огромното разнообразие от продукти и разгледайте нашия онлайн магазин, за да завършите грима си за устни. На DOUGLAS.BG ще намерите продукти от различни марки и в много варианти.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.