Dior

DIOR

Dior – символ на лукса и качеството

Когато Кристиан Диор отваря ателие за висша мода в Париж със своя училищен приятел и партньор Марсел Бусак през 1946 г., той вероятно дори и не е мечтал за това, което е Dior повече от 70 години по-късно. В наши дни Dior предлага и богата гама от козметични продукти, грим и аромати.

Козметиката Dior подчертава вашата естествена красота

Кристиан Диор е имал амбициозна цел, когато е стартирал своята марка. Той е искал да създаде нова, абсолютна женственост. Днес Dior е символ на лукс, качество и креативност, с които се поглезите. Ето само няколко примера за широката продуктова гама:

  • Тенфон дьо тените на марката са подхранващи и овлажняващи, а някои имат UVA-UVB защита.
  • Устни - независимо дали е гланц за устни или червило, цветовете на Dior варират от чувствено червено през вълнуващо розово до младежки игриви цветове. Със сигурност ще бъдете напълно запленени, когато се погледнете в козметичното си огледало.
  • Нокти - традиционната марка Dior завладява феновете си със своите лакове за нокти с класически и модерни цветове, а лимитираните издания могат да накарат сърцата на любителите на маникюра да бият още по-бързо.

Точно като вас, Dior се развива всеки ден. Следете редовно за новостите  от иконичната марка – заслужава си!

Парфюми Dior - разнообразието от експерта по аромати

Над 40 дамски и няколко мъжки парфюма са създадени от Dior от основаването на марката. Дори и след десетилетия, парфюмеристите все още успяват да изненадат любителите на изящните аромати със своята креативност и чувствителна интуиция. Вече се убеждавате, че при Dior всеки аромат е различно преживяване от необичайни разновидности, в които никой не е като другия.

Купете продукти на Dior в онлайн магазина DOUGLAS.BG

Независимо дали търсите грим, грижа за кожата или фини аромати - в онлайн магазина DOUGLAS.BG се потапяте в очарователния свят на Dior. Подчертайте индивидуалната си красота с висококачествените продукти на марката и поръчайте своите любими от нашия онлайн магазин - те ще бъдат удобно доставени до дома ви. Изживейте отново света на красотата с Dior.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.