Шампоани за боядисана коса

Филтри
на страница
Страница
  1. L'ORÉAL PROFESSIONNEL Chroma Crème Purple Shampoo
    L`OREAL Professionnel L'ORÉAL PROFESSIONNEL Chroma Crème Purple Shampoo Шампоан за коса
    ПЦД: Pcd Price 43,00 лв. 36,55 лв. Разлика: 6,45 лв.
Филтри
на страница
Страница

Шампоан за боядисана коса за издръжлив цвят и дълготраен блясък

Интензивна грижа и по-дълготрайни сияйни цветове: след боядисване, специалният шампоан за боядисана коса й осигурява витализиращи и изглаждащи съставки - това позволява на цвета да се задържи по-дълго и я предпазва от увреждане. Открийте подходящ шампоан за боядисана коса, както и други продукти за грижа – маска за боядисана коса или балсам – онлайн на DOUGLAS.BG.

Подходящият шампоан за боядисана коса

Независимо дали става въпрос за кичури или за напълно нова прическа: прясно боядисаната коса просто изглежда страхотно. А за да се запази този вид за дълго време, косата се нуждае от интензивна грижа, защото при боядисването външната кутикула на косъма се отваря. Това е единственият начин цветните пигменти да проникнат дълбоко във вътрешността на структурата на косъма. Особено при честото боядисване, този процес може да натовари косата - повърхността й става груба и губи влага. Затова шампоаните за боядисана коса съдържат различни подхранващи съставки, които запечатват косъма и по този начин задържат по-добре цветните пигменти и влагата. Освен това шампоаните за боядисана коса са особено меки. Те внимателно отстраняват замърсяванията, себума и остатъците от стилизиращи продукти, без да засягат прекалено структурата на косъма. Въпреки това, избягвайте да миете косата си до 48 часа след боядисването - и като цяло не мийте косата си твърде често, особено с гореща вода. Можете отлично да поддържате страхотния ефект с маска за боядисана коса.

Съвет: за да предпазите цвета на косата си от избледняване вследствие на интензивното ултравиолетово излъчване, опитайте слънцезащитен крем за коса.

Шампоани за боядисана коса, според цвета - руса, кестенява, черна или червена коса?

Въпреки че много шампоани за боядисана коса са подходящи като универсални за всички цветове на косата, други се предлагат като подобрители на блясъка, специално за определени цветове. В допълнение към запечатващите и овлажняващите цвета съставки, те съдържат и цветни пигменти, които прилепват към косата по време на измиване и така осигуряват блестящ цвят.

Грижа и защита: купете шампоан за боядисана коса онлайн на DOUGLAS.BG

С висококачествен шампоан, балсам или маска за боядисана коса може да я поддържате добре и да се радвате на дълготрайни цветове. Използвайте функцията за филтриране в онлайн магазина ни DOUGLAS.BG, за да откриете шампоан за боядисана коса за вашия тип коса или със специфични свойства. След като сте избрали продукт, поръчайте го удобно онлайн и го получете с доставка до дома си или избран офис на куриер.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.