Молив за устни

Филтри
на страница
Страница
 1. CLARINS Joli Rouge Crayon - Douglas до -30%
  Clarins CLARINS Joli Rouge Crayon Молив за устни
  От 29,40 лв. Редовна цена 42,00 лв.
  Допълнителни цветове
 2. Sysley Phyto-Lèvres Perfect - Douglas до -30%
  Ексклузивно Sisley Sysley Phyto-Lèvres Perfect Молив за устни
  ПЦД: Pcd Price 100,00 лв. От 70,00 лв. Разлика: 30,00 лв.
  Допълнителни цветове
 3. SHISEIDO Lipliner Inkduo 01 - Douglas до -30%
  Shiseido SHISEIDO Lipliner Inkduo 01 Молив за устни
  От 41,30 лв. Редовна цена 59,00 лв.
  Допълнителни цветове
 4. Clinique Quickliner™ for Lips Intense - Douglas до -30% Douglas подарък
  Clinique Clinique Quickliner™ for Lips Intense Молив за устни
  ПЦД: Pcd Price 42,00 лв. От 33,60 лв. Разлика: 8,40 лв.
  Допълнителни цветове
 5. Clinique Quickliner™ for Lips - Douglas до -30% Douglas подарък
  Clinique Clinique Quickliner™ for Lips Молив за устни
  От 35,00 лв. Редовна цена 50,00 лв.
  Допълнителни цветове
 6. Douglas Lip Liner - Douglas до -30%
  Douglas Make Up Douglas Lip Liner Молив за устни
  Специална цена 11,19 лв. Редовна цена 15,99 лв.
Филтри
на страница
Страница

Молив за устни – тайната на перфектния грим!

Ако обичате да подчертавате устните си с червило и гланц за устни, не бива да подценявате още една важна стъпка в грима, а именно моливът за устни. Той гарантира, че цветът не излиза от очертанията на устните в продължение на деня  и следователно моливът за контур на устни е задължителен, особено когато е съчетан правилно с цвета на червилото. Моливът за устни, също така, може на направи устните ви да изглеждат по-пълни или по-малки, в зависимост от желания ефект. Можете да откриете голям избор от моливи за устни онлайн на DOUGLAS.BG.

Кой цвят молив за устни ви подхожда?

Независимо дали са розови, оранжеви, червени или телесни: моливите за устни се предлагат в безброй цветове. Но кой цвят ви подхожда най-добре? За да разберете това, трябва да се ръководите от тена си, както и от естествения цвят на устните си. Най-важното е какъв цвят е вашето червило или гланц за устни. Телесните нюанси са най-сигурни. Съгласувани с цвета на устните ви, те ще поддържат повечето цветове червило.

Въпреки това, ако червилото е твърде искрящо, тъмно или матово, трябва да се огледате за молив за устни, който най-много да се доближава до него. Най-добре е да тествате както червилото, така и молива за устни на гърба на ръката си, за да проверите дали нюансите си подхождат един с друг. За да направите това, нанесете двата цвята един до друг и вижте дали изглеждат хармонично.

Практическата алтернатива: прозрачен молив за устни

Ако не може да намерите молив за устни, който да отговаря на избрания от вас нюанс на червилото, може да използвате прозрачен вариант като алтернатива. Безцветният молив за устни не ги променя оптически – т.е. не може с него да придадете обем или да ги смалите, но пък гарантира перфектни ръбове: червилото не се разтича, а устните ви изглеждат добре очертани.

За дълготраен ефект: водоустойчив молив за устни

Вече се предлагат и водоустойчиви моливи за устни за особено дълготраен резултат. Те държат червилото „на сигурно място“, когато консумирате напитки или се храните. И да си знаете - цветните ресни на чашата и размазаните контури на устните са вече демоде (за наше голямо щастие).

Купете моливи за устни онлайн на DOUGLAS.BG!

В нашия онлайн магазин ще намерите идеалния молив за устни, който да съответства на вашето червило или гланц. Без значение дали е устойчив на целувки, прозрачен или с интензивен цвят: онлайн магазинът DOUGLAS.BG  ви предлага голям избор. Вдъхновете се за нова визия за устните си още сега!

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.