ПОМОГНЕТЕ НИ ДА НАПРАВИМ 10 000 НОВИ ДИГИТАЛНИ BEAUTY CARD И ПОЛУЧЕТЕ ПОДАРЪЦИ И ИЗНЕНАДИ

ПОМОГНЕТЕ НИ ДА НАПРАВИМ 10 000 НОВИ ДИГИТАЛНИ BEAUTY CARD И ПОЛУЧЕТЕ ПОДАРЪЦИ И ИЗНЕНАДИ

Нашата BEAUTY CARD не е просто поредната карта за отстъпки или една от стотиците дигитални карти за отстъпкаa – тя е много повече! Отстъпките и промоционалните цени са само част от преференциите, които може да получите с нашата карта дъглас. Този месец празнуваме BEAUTY CARD с много изненади и подаръци, защото сме си поставили цел – 10 000 нови дигитални карти. BEAUTY CARD има много предимства, но пък дигиталната карта предлага още повече – например, няма нужда всеки път да ровите в чанти, портмонета и т.н. – трябва ви само смартфонът, който така или иначе винаги ви е под ръка.

Ако успеем да постигнем целта си, ще подарим на всеки притежател на дигитална BEAUTY CARD ваучер за 40 лева при следваща покупка за над 140 лева от 19-ти април до 19-ти май. А на всички, да абсолютно всички, които си издадат нова карта, подаряваме талон за отстъпка от 10 лева, без никакви условия!

 

Но това изобщо не е всичко, което ще получите с нашата карта дъглас. Ранният достъп до промоции и отстъпки е едно от тях. При всяка голяма кампания, нашата BEAUTY CARD се превръща в карта за отстъпка – ексклузивно само нейните притежатели могат да се възползват от промоционални цени, при това ден по-рано от всички останали – например по време на нашия Beauty Weekend /черен петък/. И не само – с нашата карта имате право на шопинг маратон за най-хитовите нови продукти, които обичайно се изчерпват скорострелно, за да няма шанс да видите статуса на любимата си находка в сайта ни като „изчерпан“ – знаем колко е неприятно това.

Друго предимство е безплатното връщане на онлайн поръчки за всички притежатели на дигитална BEAUTY CARD. Случвало ли ви се е някога да направите поръчка за подарък, но да не се хареса или да размислите, чак след като сте финализирали покупката си? Ако имате карта дъглас, връщането е възможна мисия, при това – напълно безплатно!

С дигиталните карти за отстъпка, може да се възползвате от промоционални цени по време на ексклузивни кампании - например по време на Happy Loyal Days, всеки картодържател може да пазарува с отстъпки цели 4 дни! Коледа също е време, когато вашата BEAUTY CARD се превръща в карта за отстъпки – цел месец декември любимите ни марки имат ексклузивни намаления, от които може да се възползват само нашите картодържатели. А тези, които са направили най-много покупки през годината получават и коледен подарък – кутия, пълна с разкошни продукти за красота.

С вашата карта дъглас може на натрупвате точки, които да разменяте срещу талони за отстъпка или различни подаръци  - продукти с марка DOUGLAS. Всяка покупка на стойност 10 лева, ви носи 1 точка. Бюти точките се зануляват в края на всяка година, така че трябва да следите колко имате и да ги използвате навреме – повярвайте ни, подаръците си заслужават – страхотен начин да възнаградите себе си, когато купувате подарък за любим човек.

Ако си издадете BEAUTY CARD получавате:

-        талон за отстъпка на стойност 10 лева;

-        специална отстъпка за вашия рожден ден;

-        ексклузивни намаления само за притежатели;

-        ранен достъп до новости и промоции;

-        покани за събития на любимите си марки.

-        безплатно връщане на онлайн поръчки;

-        възможност да натрупвате точки, които да обменяте срещу талони за отстъпка или подаръци;

Помогнете ни да постигнем целта си от 10 000 нови дигитални карти и ще ви възнаградим подобаващо с подарък - талон за отстъпка 40 лева при следваща покупка над 140 лева, валиден за периода 19.04.23 г. – 19.05.23 г. Само се уверете, че сте попълнили правилно данните си (имейл и телефон) и, че ни разрешавате да ви изпращаме на тях известия за новости и промоции.

Направи своята карта сега

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.