Свети Валентин 2021: Идеи за подаръци за влюбени

Свети Валентин 2021: Идеи за подаръци за влюбени

Свети Валентин е зад ъгъла, а сърцата и стреличките на Купидон вече ни съпътстват, където и да отидем. А това е хубаво, защото февруари е месецът, през който можем да погледнем на живота през розови очила. Ако пък сте избрали да не почитате празника на любовта, винаги може да изненадате половинката на 13-ти или на 15-ти февруари или пък…да си направите сами подарък, за да отпразнувате любовта към себе си – защо не?

Има множество вечно задавани въпроси и отговорът им е еднозначен – любов. Най-великото чувство и най-великият подарък. Празнувайте и я показвайте всеки ден, а ние ще ви почерпим с доза любовно вдъхновение, с което да гарнирате вашия месец февруари.

Ароматна магия

Какви аромати харесват мъжете? Най-любимите парфюми на мъжете обикновено са до 3 на брой, в най-често срещаните случаи. Причината е, че мъжете са верни до болка на своя парфюм и, ако искате да го изненадате с нещо ново, внимателно проучете ароматните нотки на любимия му парфюм, за да го уцелите право в сърцето. Обикновено господата си ги избират спрямо характера си, затова заложете на кожа и ветивер за страстните и приключенски натури. Ако мъжът, за който избирате парфюм е със спортен дух, се оглеждайте за свежи нотки като лайм и мандарина, а за романтичните господа, изберете подарък с аромат на амбър, пипер и бергамот.

Какво се харесва на мъжете:
  1. TOM FORD OMBRÉ LEATHER
    Tom Ford TOM FORD OMBRÉ LEATHER Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 284,00 лв. От 259,80 лв. Разлика: 24,20 лв.
  2. Montblanc Explorer
    Montblanc Montblanc Explorer Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 100,00 лв. От 71,25 лв. Разлика: 28,75 лв.

Какви парфюми харесват жените? Е, тук е малко по-сложно, тъй като дамите често имат по повече от 5 любими аромата и са много по-отворени към това да тестват нещо ново. Любимите аромати на жените най-често са спрямо сезона, настроението, повода, деня от седмицата…сещате се, много са. Ако търсят парфюм за романтична среща, например, жените ще се влияят от това кой аромат е способен да подлуди един мъж. Затова, ако подарявате на дама аромат за Свети Валентин, проучете точно какво харесва или заложете на нещо, което да е леко и подходящо за предстоящата пролет, каквито са ароматите с флорални нотки.

Какво се харесва на жените
  1. Giorgio Armani MY WAY
    Giorgio Armani Giorgio Armani MY WAY Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 164,00 лв. От 119,72 лв. Разлика: 44,28 лв.
  2. Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense
    Guerlain Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 199,00 лв. От 131,40 лв. Разлика: 67,60 лв.

Ароматни двойки

Един от най-красноречивите начини да покажете на човека до вас, че сте буквално един за друг, е да си вземете ароматна двойка. Така ще знаете, че сте свързани, дори и когато не сте заедно, ароматът ще ви напомня за любимия, а флаконите ще стоят много красиво един до друг върху тоалетката.

Подаръчни комплекти за Свети Валентин

Кой не би устоял на комплект, в който освен основния продукт има и подаръци? А когато е опакован красиво в луксозна кутия и сатенена панделка, изненадата е още по-голяма, а ритуалът по отварянето му – още по-приятен. Изобилие от дамски и мъжки комплекти ви очакват в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE, а опаковането им – напълно безплатно и комплимент от нас! Сред нашите комплекти за подарък на Свети Валентин ще откриете парфюмни комплекти на неустоими цени, истински грим съкровища, както и глезеща грижа за кожата.

Подаръци за феновете на грима

Ако вашата любима има купища гримове, но въпреки това не пропуска да добави към колекцията си още и още нови съкровища от света на макиажа, то нашият съвет към вас е – бъдете практични и ни се доверете – харесайте й някоя от новостите при нас или й изберете палитра, която да съдържа абсолютно всичко необходимо за цялостна грим визия – и в двата случая, няма да сбъркате.

Подаръци за феновете на грима

Подаръчен ваучер за Свети Валентин

Ако, въпреки нашите съвети, все още не се чувствате убедени за това какво да изберете за любимия човек този празник, най-сигурно е да заложите на нашата карта за подарък. Така ще сте абсолютни сигурни, че сте улучили в целта, защото понякога най-хубавите подаръци са тези, които си правим сами.

Подаръчен ваучер

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.