Балсам за устни

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете балсам за устни в онлайн магазина DOUGLAS.BG - за деликатни, добре поддържани устни

Балсам за устни - устните реагират чувствително на промените в температурата, влажността или други външни агресори – и именно затова се нуждаят от специална защита и задълбочена грижа. Балсамът за устни гарантира, че устните ви получават достатъчно хидратация и могат да се регенерират.

Вашият избор - балсам за устни за всяка нужда

Най-важната функция на балсама за устни е да осигури на устните защитен, подхранващ и хидратиращ филм. Той също така съдържа мастен компонент като кокосово масло, масло от жожоба или масло от шеа. По този начин балсамът обгръща леко устните и ги прави меки и еластични. В допълнение, балсамът за устни е обогатен с други съставки, всяка от които има различен ефект.

Такива могат да бъдат, например, антиоксидантни /антибактериални вещества или UV защита. Има специални балсами, които са за по-пълни устни и правят така, че да изглеждат по-големи и им придават допълнителен обем. Балсамът може да съдържа естествени съставки като канела или лют червен пипер, които стимулират кръвообращението в устните. Други видове балсами за устни комбинират подхранващите свойства с тонизиращ ефект. Имате голям избор от балсами за устни с цвят, които може да използвате за фин завършек или самостоятелно.

Но не само активните съставки на балсама са тези, които различат балсамите за устни един от друг - има и различни алтернативи, от които да избирате по отношение на формата или текстурата. Те варират от класически стикове за грижа, които могат да се нанасят като червило, подхранващ блясък за устни, буркани с богат крем за устни, до практични гилзи. В зависимост от продукта, балсамът за устни може да се нанесе директно върху устните или първо да се вземе с четка.

Купете балсам за устни онлайн на DOUGLAS.BG - открийте нашата богата гама от продукти

Балсам за устни: независимо дали е класически балсам, гланц или крем за устни – в нашия онлайн магазин ще откриете широка гама балсами за устни, които впечатляват с различни съставки за грижа и могат да се прилагат по различен начин в зависимост от вашите предпочитания.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.