Почистване на лице

Филтри
на страница
 1. ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Hyaluronic до -25%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Hyaluronic Маска за лице
  Специална цена 3,29 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 2. ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Collagen до -20%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Collagen Маска за лице
  Специална цена 3,51 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 3. ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Aloe до -25%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Aloe Маска за лице
  Специална цена 3,29 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 4. Douglas Essential Anti Ageing Capsule Mask до -30%
  Douglas Essential Douglas Essential Anti Ageing Capsule Mask Маска за лице
  Специална цена 5,94 лв. Редовна цена 8,49 лв.
 5. ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Rice до -25%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Rice Маска за лице
  Специална цена 3,29 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 6. Douglas Essential Hydrating Capsule Mask до -25%
  Douglas Essential Douglas Essential Hydrating Capsule Mask Маска за лице
  Специална цена 6,37 лв. Редовна цена 8,49 лв.
 7. ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Green Tea до -25%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Mask Sheet - Green Tea Маска за лице
  Специална цена 3,29 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 8. Douglas Essential Purifying Capsule Mask до -25%
  Douglas Essential Douglas Essential Purifying Capsule Mask Маска за лице
  Специална цена 6,37 лв. Редовна цена 8,49 лв.
 9. Douglas Essential Light Cleansing Foam 50 ml до -25%
  Douglas Essential Douglas Essential Light Cleansing Foam 50 ml Почистваща пяна
  Специална цена 6,74 лв. Редовна цена 8,99 лв.
 10. ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Bamboo до -25%
  Orjena ORJENA Natural Moisture Sheet Mask - Bamboo Маска за лице
  Специална цена 3,29 лв. Редовна цена 4,39 лв.
 11. Douglas Essential Light Cleansing Foam 150 ml до -20%
  Douglas Essential Douglas Essential Light Cleansing Foam 150 ml Почистваща пяна
  Специална цена 18,79 лв. Редовна цена 23,49 лв.
Филтри
на страница

Почистване на лицето за чиста кожа и свеж тен

Почистване на лицe - ободрена, освободена, освежена: след като почистите кожата си, тя се чувства просто прекрасно. Гримът, себумът и замърсяванията се отстраняват от порите и се стимулира кръвообращението на кожата. Кои продукти за почистване на лице са подходящи за вас? Открийте голямото разнообразие онлайн на DOUGLAS.BG.

Какво прави един продукт за почистване на лице добър?

Обстойното почистване на черни точки гарантира, че порите не са запушени и могат лесно да абсорбират ценните активни съставки на вашата грижа за лицето. Но кожата на лицето е и особено деликатна и чувствителна, затова добрият продукт за почистване на лице трябва да бъде мек и нежен.

Защо е важно да гледате стойността на рН? Докато водата има неутрална стойност на рН - около 7, стойността на рН на кожата е около 5,5, т.е. кожата е леко киселинна. По този начин тя се защитава от бактерии и регулира естествената кожна флора, както и баланса на мазнините и влагата. Този баланс не трябва да се нарушава при почистване на лицето. Следователно, в сравнение с обикновения сапун, чиято стойност е около 8-9, добрият продукт за почистване на лице, има по-ниска стойност на рН. Въпреки това, след измиване е добре да добавите и тоник за лице, който напълно възстановява баланса на рН стойността.

Правилният продукт за почистване на лице за вашия тип кожа

Независимо дали имате суха, мазна или смесена кожа, подберете почистващ продукт за лице според типа й. Например, въпреки че едно почистващо олио перфектно разтваря себума и грима, то може да не е подходящо за мазна и/или кожа с несъвършенства. Почистващата пяна за лице с алкохол освобождава интензивно кожата от замърсяванията, но може да отнеме твърде много влага от сухата или чувствителна кожа. Освен това продуктите за почистване на лице съдържат ценни съставки с широк спектър на действие - от антибактериално до овлажняващо.

 

Онлайн на DOUGLAS.BG може лесно да филтрирате продуктите според типа на кожата си или специфични свойства - например "без алкохол" или "без мазнини". По този начин лесно ще намерите продукт, който е подходящ за вашата кожа.

Почистващ гел: тези продукти за почистване на лице интензивно изчистват и овлажняват. При нанасяне, леките гелове се усещат чудесно освежаващи.

Почистваща пяна: деликатната пяна фино и нежно се нанася върху кожата и я почиства в дълбочина. Тя може да се разпенва при допир с вода или да излиза директно под формата на пяна от опаковката.

Почистващ крем: богат и с много ценни активни съставки, той е особено хидратиращ и често е чудесно решение за чувствителната зона около очите.

Почистващо олио: на базата на ценни растителни масла, този продукт за почистване на лицето надеждно отстранява грима и всички замърсявания.

Пилинг на лицето: редовният пилинг, който може да се срещне под формата на емулсия с ексфолиращи частици или с помощта на ензими, освобождава кожата особено добре от мъртвите кожни клетки.

Тоник за лице: след същинското почистване на лице, тоникът се нанася върху кожата с памучен тампон и има едновременно почистващо и подхранващо действие. Освен това балансира стойността на рН и осигурява по-добро действие на продуктите грижа за лицето след това.

Кърпички за премахване на грим: те са практични не само когато сте в движение: кърпичките за почистване на лице съдържат или тоник за лице без масла, или водно-маслена емулсия, която може да премахне дори спиралата или червилото бързо и ефективно.

Купете продукти за почистване на лице онлайн на DOUGLAS.BG

Почистване на лицето: онлайн на DOUGLAS.BG ще откриете всичко, от което се нуждаете за почистването на лицето си. Намерихте ли подходящите продукти? Тогава просто ги поръчайте онлайн – от уюта на собствения си дом.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.