GUCCI Guilty Elixir de Parfum for Men Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
075764
+29 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Guilty Elixirs de Parfum са дръзко предложение, цветна ексцентричност. Gucci Guilty Elixir de Parfum за мъже е амбров кожен аромат. Този неустоим парфюм се отличава с чувствена основа от ванилин и амброфикс, пламенна сърцевина от масло от ирис и опушена връхна нотка от индийско орехче.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 30 април - сряда, 01 май
60ML
298,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Мъжки Категория аромат: Амбров Връхни нотки: АБСОЛЮТ ПОРТОКАЛОВ ЦВЯТ, ПИМЕНТО, ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ Средни нотки: МАСЛО ОТ ИРИС, АБСОЛЮТ ПОТРОКАЛОВ ЦВЯТ, ОСМАНТУС Базови нотки: АМБРОФИКС™, БЕНЗОИН, ВАНИЛИН, МАСЛО ОТ ПАЧУЛИ Срок на годност след отваряне: 36М Вместимост: 60ML Beauty категория: МЪЖКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Еликсирите Guilty са дръзко изявление, цветна ексцентричност, завладяващи и изтънчени, отправящи покана да приемем това, което сме, и да позволим на нашата автентична същност да бъде видяна, докато празнуваме безбройните повторения на любовта. Лансирането им е подкрепено от рекламна кампания с участието на Ейсап Роки, Джулия Гарнър и Елиът Пейдж. Те са ода за себеприемането, приятелството и любовта във всичките ѝ форми. Наситено ухание за страстна връзка, Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum е дървесен, амбров кожен аромат за мъже. Парфюмеристите Quentin Bisch и Nathalie Cetto внасят смела и чувствена основа от ванилин, амброфикс и бензоин, която е подсилена от свръхдоза пачули, допълнена от пламенна и благородна сърцевина от масло ирис, портокалов цвят и чувствен османтус. Ароматът за мъже се допълва от изкусителни акценти от пикантно и опушено индийско орехче. Това ухание на Gucci е представено в свеж зелен стъклен флакон - изискан нюанс, който символизира изтънчена мъжественост и е отражение на интензитета на аромата, който се крие в него. Своеобразна игра с прозрачността и с релефно преплетено лого GG допълва изискания стил на това ново попълненние в ароматното портфолио на марката.
Начин на употреба
Напръскайте Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme за мъже върху точките на пулса - шията, деколтето, китките - за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Eugenol, Alcohol, Linalool, Limonene, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700).
Оценка на потребителите
  1. Guggi Elexir
    Страхотен мъжки аромат!

    Мнение от Калин,

  2. Петрова
    Парфюма е ТОП

    Мнение от ЮЛИЯ,

  3. Gucci Elixir
    Парфюма е много красив и добър, трайността му е повече от 25 часа на кожа, на дрехи ухае с дни на лукс.
    Малко е остър през първите 2-3 часа след нанасянето, но след това продължава с красивото ухание което стои много добре.
    От мен 10/10

    Мнение от Жу,

  4. GUCCI Guilty Elixir de Parfum for Men
    Актуализация:
    След около седмица носене на Гучи еликсир, потвърждавам че това е един уникален мъжки аромат, който се доближава като уникалността и производителността и дълголетието на парфюмите Герлен, с изключение че Герлен влага много повече майсторство, творчество, много редки, истински натурални и скъпи съставки в неговите парфюми.
    При Герлен изработката на парфюмите е от най-високо световно ниво и това го пиша от личен опит.
    Хареса ми много Гучи еликсир за това че, старанието което са вложили тук, се доблиажава до майсторството на Герлен.
    Относно еликсирите, не зная защо има толкова много шум покрай Диор еликсир, като там съставките са синтетични във висок процент от аромата им, направих тест с Гучи еликсир и Диор еликсир, единия го нанесох на едната ми ръка, другия на другата ръка, на следвашлщия ден когато станах сутринта, Диор еликсир беше се изпарил, нямаше го, явно се е "уплашил" от Гучи еликсир, докато Гучи еликсир стоеше още на кожата ми и ухаеше великолепно!
    Ето за това направих сравнение на Гучи еликсир, и парфюмите на Герлен, реално видях това старание което е вложено в Гучи, от моя страна давам оценка 10/10

    Мнение от Жулиян,

  5. GUCCI Guilty Elixir de Parfum for Men
    Добър аромат, дълготраен, малко линеен но си заслужава към колекцията на всеки колекционер.
    Изсъхването е много приятно и привличащо, на дрехи ухае на лукс.

    Мнение от Жу,

  6. Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme за Мъже
    Здравейте потребители на Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme за мъже. Изцяло подкрепям мнението на Илия, че този Elixir е, като ядрена енергия! Невероятна проекция която не намалява, всъщност увеличава се, тя се разширява в 3 етапа на аромата. Първият етап е началният, който докосва носовите рецептори на хората около този, който използва Elixira на Gucci и кара хората да се обръщат след теб, Вторият етап е сърцевината на аромата, който
    МНОГО СИЛНО впечатлява и Третият етап е края на аромата, когато кожата ти, продължава да ухае и да си го усеща, само човека, който използва Elixira на Gucci... Вибрациите на Elixira, предлагат ароматно пътешествие в парфюмната пирамида на съвършенството...

    Мнение от Светослав,

  7. Много впечатляващ Elixir
    Може би най-впечатляващият Elixir, след DIOR Suavage Elixir.

    Мнение от Жельо,

  8. Клиент
    Страхотен и траен аромат!!!

    Мнение от Иван,

  9. Gucci Guilty Elixir
    Рейтинг:
    100
    Gucci Guilty Elixir, ооо, това е като ядрена енергия! Невероятна проекция която не намалява, всъщност увеличава се, тя се разширява. Вибрации на зелена миризма предлагат ароматно пътешествие в парфюмна пирамида. Претендент за уверения, любезен и харизматичен мъж.

    Мнение от Илия,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: GUCCI Guilty Elixir de Parfum for Men
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.