Гел за вежди

Филтри
на страница
Страница
 1. Douglas Brow Definer Modeling Gel
  Douglas Make Up Douglas Brow Definer Modeling Gel Гел за вежди
  ПЦД: Pcd Price 19,99 лв. От 13,99 лв. Разлика: 6,00 лв.
  Допълнителни цветове
 2. L'Oreal Paris Brow Artist
  L' oreal L'Oreal Paris Brow Artist Гел за вежди
  ПЦД: Pcd Price 22,99 лв. От 15,00 лв. Разлика: 7,99 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница
Страница

Купете гел за вежди - фиксира и оформя най-красивите вежди!

Открийте гел за вежди на DOUGLAS.BG - истинска алтернатива на оцветяването! Много от тези продукти са специално проектирани да бъдат веган, така че да са подходящи дори и за чувствителна кожа, тъй като те предлагат особено деликатен метод за оформяне на веждите в желания нюанс. По-специално носителите на контактни лещи все повече разчитат на гела за вежди - той не съдържа дразнещи вещества и постига подобен ефект като на перманентен грим. Разбира се, гелът за вежди трябва да се прилага отново всеки ден, но има предимството, че не е нужно да се ангажирате с един цвят. А ако имате нужда само от фиксация – заложете на безцветен гел за вежди.

Гелът за вежди осигурява перфектно покритие – белите косъмчета нямат шанс!

Първите бели коси тихо шепнат, че остаряваме. Но това не е причина за безпокойство! Не само кожата се нуждае от особено интензивна грижа, косата на главата и лицето също изисква повече внимание. Колко добре, че има гел за вежди от онлайн магазина DOUGLAS.BG. С него може да прикриете първите бели коси умело и ефективно. Съвет: ако белите косъмчета в областта на веждите стават все повече и упорито растат във всички посоки, препоръчително е да ги скъсите. Ако сте опитни, можете да го направите сами с подходящите ножици. След това оформете веждите си както обикновено с малка четка и нанесете малко гел за вежди, който разпределете възможно най-равномерно. Готови сте!

Купете гел за вежди онлайн на DOUGLAS.BG

Миглите, веждите и цветът на косата трябва да бъдат координирани възможно най-добре при жената. Това е единственият начин да постигнете естествен ефект. Всичко, от което се нуждаете, можете да намерите в онлайн магазина на DOUGLAS.BG. Най-добрият вариант е да разгледате гамата от продукти  и да добавите в своята кошница избрания от вас цвят за гел за вежди (ако, ако предпочитате – безцветен гел за вежди) и други желани продукти лесно от вашия компютър или мобилно устройство.  Изчерпателното описание на продуктите ще улесни избора ви, а и ще можете да се насладите на любимата напитка на тишина и спокойствие, разглеждайки онлайн магазина на DOUGLAS.BG.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.