Автобронзанти

Филтри
на страница
Страница
 1. BALI BODY Instant Tan Medium/Dark
  Bali Body BALI BODY Instant Tan Medium/Dark Спрей за тяло
  ПЦД: Pcd Price 41,95 лв. 29,37 лв. Разлика: 12,58 лв.
 2. HELLO SUNDAY The Self Tan One
  Hello Sunday HELLO SUNDAY The Self Tan One Автобронзант
  ПЦД: Pcd Price 48,00 лв. 33,60 лв. Разлика: 14,40 лв.
 3. BALI BODY Gradual Face Tan
  Bali Body BALI BODY Gradual Face Tan Автобронзант
  ПЦД: Pcd Price 63,95 лв. 44,77 лв. Разлика: 19,18 лв.
 4. EVELINE Brazilian Body
  Eveline EVELINE Brazilian Body Спрей за тяло
  ПЦД: Pcd Price 21,19 лв. 16,95 лв. Разлика: 4,24 лв.
Филтри
на страница
Страница

Автобронзанти - безупречен тен през цялата година

Автобронзантът е продуктът, след употребата на който всички ще ви питат: "Пак ли сте били на почивка?". Целта е постигната! Защото свежият летен тен е възможен и без почивки, слънце и плаж – всички това, благодарение на автобронзанти. Но какви са разликите между текстурите и видовете продукти? И кои трикове улесняват нанасянето на продуктите и постигането на резултат без петна? Разберете всичко, което трябва да знаете за автобронзантите и открийте подходящите продукти онлайн на DOUGLAS.BG.

Лесно е да придобиете естествен тен - без слънце!

Автобронзантите са идеални, за да запазите малко по-дълго тена си след почивка или да изглеждате по-жизнени дори през зимата, без да правите слънчеви бани или да ходите на солариум. Те оцветяват кожата чрез химическа реакция в горния слой на кожата. Най-важната активна съставка е вид захар, която се среща и в нашето тяло: дихидроксиацетон (DHA).

Кой е най-добрият автобронзант?

Въпреки че ефектът на продуктите за бронзов тен в основата си са на един и същ принцип, все пак има голямо разнообразие от продукти. Докато, например, богатият крем за тен има едновременно с това и ефект на грижа, то спреят за тен може да се напръска без чужда помощ дори на труднодостъпни места. Да видим видовете бронзанти:

 • Крем: това е най-широко използваният продукт за тен. Консистенцията му е сравнима с тази на нормалните кремове грижа за кожата.
 • Масло: то е идеално за по-суха кожа. Освен това се разнася бързо и лесно – супер вариант за начинаещи.
 • Спрей: спрейовете имат лека консистенция и могат да се нанасят бързо. Благодарение на специалните приставки може да пръскате равномерно, дори ако флаконът не се държи изправен.
 • Гел или мус: тези бронзанти имат кадифена текстура, лесно се разнасят и бързо се абсорбират. Съществуват варианти за цялото тяло, както и специални продукти за автобронзиране на лицето.
 • Лосион или мляко: лосионът за тен за тяло съчетава богатството на крема с лекотата на спрея.
 • Кърпички: тези индивидуални херметически затворени кърпички, напоени със автобронзиращ крем, са идеални за пътуване - например по време на почивка.
 • Капки за тен: просто ги смесете с друг продукт за грижа, например серум за лице или дневен или нощен крем.

Как да нанасяте правилно автобронзант?

 1. Подгответе кожата си за придобиване на тен: като избръснете, епилирате и ексфолирате кожата си, тя ще стане еластична и ще премахнете мъртвите кожни клетки. По този начин постигате равномерен резултат при придобиване на тен.
 2. За правилното нанасяне кремът бронзант често се предлага с апликатор и/или специална ръкавица. С нея можете да нанасяте крема за тен много удобно и ръцете ви са защитени от петната.

Нашият съвет: измивайте ръцете си след нанасяне, дори ако сте използвали ръкавица. Времето за нанасяне на автобронзанта е различно при отделните продукти. Обикновено обаче оттенъкът се вижда най-рано един час след нанасянето и са необходими около шест до осем часа, преди да видите крайния резултат. Междувременно оставете автобронзантът да подейства добре.

Купете автобронзант онлайн на DOUGLAS.BG

Независимо дали става въпрос за крем или спрей за тен, за цялото тяло или за лицето: в асортимента на DOUGAS.BG ще намерите подходящия за вас автобронзант. Просто поръчайте любимия си продукт удобно у дома.

Често задавани въпроси за автобронзантите:

ᐅ Какво е автобронзант?

Самозагарът е продукт от козметичния сектор и е подходящ за придобиване на тен на кожата, без излагане на слънце.

ᐅ Как се нанася автобронзант?

Автобронзантите трябва да се нанасят равномерно върху цялото тяло. Трябва да се отбележи, че на неравните участъци от тялото, като например белези, трябва да се обърне специално внимание, така че да се получи равномерен цвят без петна.

ᐅ Безопасно ли е да се използва автобронзант?

Да, защото най-често срещаното вещество в автобронзанта  е DHA (дихидроксиацетон). Това е вещество, което се образува естествено в организма по време на метаболизма на въглехидратите и следователно е безвредно.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.