ОТКРИЙТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК ЗА 8 МАРТ: BEAUTY НАРЪЧНИК

ОТКРИЙТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК ЗА 8 МАРТ: BEAUTY НАРЪЧНИК

И ето, че денят на жената наближава – време е да поглезим всички любими дами и да им покажем грижата, която те заслужават. Как? С подарък за 8 март, който разтуптява сърца и предизвиква радостни сълзи в очите. Ако дамата, която искате за зарадвате за деня на жената е като повечето дами, то тя със сигурност ще прояви огромна доза скромност, когато я попитате какво иска да й подарите за 8ми март и ще ви отвърне: „о, не искам нищо специално“. Независимо дали когато го казва, тя го мисли наистина, или просто чака да я изненадате, със сигурност недейте да пестите услия да я зарадвате, защото тя го заслужава!  8ми март е чудесен повод да я зарадвате с качествена козметика, нов аромат или глезотийки за страхотно спа изживяване. При нас ще откриете всичко - луксозни находки за вашата готина майка, уелнес подаръци за „нови“ майки, парфюм за сестра ви, дори пикантен подарък за най-добрата ви приятелка – всичко, което искате е тук и ви очаква да го грабнете на DOUGLAS.BG – вашият подарък за осми март ви е в кърпа вързан…или по-скоро опакован в ментово кашонче.

Ароматен подарък за 8 ми март 

За да покажете на една дама, че е уникална, трябва да я накарате да се чувства така с точния подарък. Първата ни идея за подарък за празника на дамите е точно такава и е ароматна! Правилният парфюм със сигурност ще внесе свежест в деня и ще я накара да усети промяната, която носи идващата пролет. Ако тя не е съвсем фен на ароматите или вече си има няколко, винаги може да заложите на спрей за тяло, ароматна свещ или ароматни пръчици.

Гримът - подарък за осми март, който носи самочувствие 

За нито една дама не е тайна, че дори само едно червило, спирала или пък молив, са способни за секунда да преобразят излъчването и да внесят цвят (буквално) в ежедневието. Затова и избираме декоративната козметика като подарък за 8 март, който ще носи широки усмивки и щастливи очи. Гримът е цяла вселена от нюанси и огромен избор, така че в зависимост от това какъв грим предпочита дамата, може да изберете и върху какъв точно продукт да се съсредоточите. Ако тя обича да акцентуира върхи своите устни, то червило, гланц или балсам биха били чуден избор. Ако пък държи чрез грим да създаде здравословен и сияен вид на лицето си, то порепоръчваме да изберете руж, бронзър или хайлайтър. Очите казват всичко, нали? Подарете на любимата жена в живота си спирала или молив за очи, с които лесно да го докаже.

 

 

Когато наистина ви е грижа – козметиката като подарък за 8 март 

Да обичате означава да ви е грижа. А грижата за нас е много положително чувства и ако става въпрос за beauty вселената, то ние я свързваме предимно с бялата козметика. Да кажем, че тук може би се изисква малко по-висш пилотаж в избора, тъй като всяка кожа и нейните нужди са инвидуални, но пък удобните филтри на DOUGLAS.BG лесно ще ви ориентират от какво точно се нуждаете. А и не пречи да попитате и самата дама, на която подарявате, нали? Ако искате да й подарите страхотен старт в рутинната грижа, то вашия подарък трябва да съдържа почистващи продукти, тоник или маска за лице. Ако пък ще поемете „тежката артилерия“, защото някое пиленце ви е подшупнало какво точно ползва тя, то тогава смело може да добавяте в кошницата серум, дневен/нощен крем или пък околоочна грижа.

 

 

8 март подаръци за….косата 

 

Безспорна е любовта между жената и нейната коса. Ако дори и малко се съмнявате в това, то се замислете кой най-много го „отнася“, когато жените си променят настроенията и чувстата. Именно. Продуктите за коса са супер практичен подарък, защото веднага влизат в употреба, а и там изборът е по-лесен, защото нуждите определено са по-видими, отколкото е при грижата за лице.

 

 

Beauty уреди: идеалният подарък за осми март 

Не знаехте, че при нас може да откриете различни уреди за красота? Имаме ги и още как! Всичко, което ви кара да се чувствате красиви, всичко, което ви дава повече самочувствие и ви е от полза за забързаното ежедневие, е тук за вас. Машите, пресите и сешоарите са сред най-желаните подаръци за 8 ми март и не само. Вижте и кое препоръчваме горещо!

 

Карта за подарък GIFT CARD 

Понякога най-хубавата изненада за 8 март е тази, която дамата ще си избере сама, спрямо вкуса й – така ще сте сигурни, че сте направили най-правилния избор, при това без големи главоболия.

 

Освен тези подаръци, на DOUGAS.BG ще откриете богато разнообразие от над 15 000 продукта от над 300 марки! След като направите своя избор, може да да заявите вашият подарък да бъде опакован безплатно и с луксозни хартия и панделка, за да пристигне готов за подаряване!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.