Червило

Филтри
на страница
 1. Douglas Lipstick Smart Shine
  Douglas Make Up Douglas Lipstick Smart Shine Червило стик
  ПЦД: Pcd Price 25,99 лв. От 17,99 лв. Разлика: 8,00 лв.
  Допълнителни цветове
 2. GUERLAIN KissKiss Shine Bloom
  Guerlain GUERLAIN KissKiss Shine Bloom Червило стик
  ПЦД: Pcd Price 96,00 лв. От 76,80 лв. Разлика: 19,20 лв.
  Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Купете червило за красиви устни онлайн на DOUGLAS.BG

Червило: независимо дали е класическо червено, ярко розово или в телесен нюанс, ние обичаме червила. При това дори още от 3500 г. пр.н.е.! Казват, че червилото е носено в легендарните древни времена - а след 19 век червилото се е превърнало в незаменим аксесоар за нас. Красиво оцветените устни са един от признаците на женствеността като цяло. Открийте висококачествени червила на DOUGLAS.BG и удобно поръчайте новото си любимо червило онлайн.

Как да изберете правилното червило?

Важно за избора на подходящо червило е правилният цвят, който трябва да хармонира с вашия цветотип. Цветът на тона на кожата ви играе особено важна роля. Можете да познаете кой тип сте по цвета на вените си от вътрешната страна на китката. Докато синьото показва хладен тип, зеленото индикира, че сте топъл тип:

 • Ако сте по-хладен тип кожа, тогава червилата в лилаво и по-студени тонове ще ви подхождат най-добре. Те придават на устните ви по-интензивен цвят и в същото време подчертават естествения ви вид.
 • От друга страна, червените и оранжевите тонове вървят добре с топли типове кожа, както и червилата със златен или меден блясък.

Дали светъл или тъмен нюанс ви подхожда, зависи и от цялостната ви визия, в която цветът на очите, цветът на косата и останалата част от грима ви играят роля. Не забравяйте, че по -големите контрасти, като наситено червено червило върху бледа кожа, имат много драматичен ефект. По-фин външен вид може да се постигне с по-малък контраст между цвета на червилото и естествения ви вид.

Купете червило онлайн на DOUGLAS.BG - открийте нашата разнообразна гама от продукти

На DOUGLAS.BG ще намерите широка гама от червила от различни марки и в голямо разнообразие от цветове - от класически до вълнуващи модерни тонове. Използвайте нашите практични филтри, оставете ревю с помощта на оценките на клиентите и намерете новото си любимо червило – удобно от своя дом.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.