Хайлайтър

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Изберете своя хайлайтър на DOUGLAS.BG – добавете нежен блясък към грима си!

Хайлайтър– продуктът, който добавя сияние и дамите обожават! Но какви са вашите предпочитания? Дали деликатен блясък или по-наситен и драматичен ефект? С хайлайтъра вие добавяте финалния щрих към макиажа и придавате «онзи блясък», който отразява слънцето върху лицето ви. Изборът от цветове и текстури е голям. Можете да използвате хайлатър, например, за контур на лицето или, за да подчертаете очите си. Ще ви разкажем как правилно да използвате хайлайтър и как да придадете естествен блясък на лицето си.

Кой е правилният цвят за вас?

Когато избирате своя хайлайтър, имате на разположение голямо разнообразие от цветове. Ако кожата ви е светла, най-добре е да използвате хайлайтър в мек, нежен нюанс, който не се различава твърде много от вашия тен, за да изглежда кожата естествено.  Нежно-розовите тонове са класика и придават свеж блясък. За по-тъмна кожа или, ако сте прибодили зашеметяващ летен загар, опитайте нещо по-силно – например топли нюанси като злато или бронз. Люляковите и коралови нюанси също станаха актуални в последно време.

Как правилно да използвате хайлайтър? Няколко съвета за перфектен грим.

Хайлайтърът, нанесен на правилните места, придава свежест и младежки вид на лицето ви и кара очите ви да блестят. Използвайте хайлайтъра като финален щрих във вашия макиаж – след като сте нанесли останалите грим продукти за лице. Така се създава контур на лицето, чрез блендване и омекотяване на линиите.  Ако желанието ви е да постигнете само лек, естествен блясък, може да нанесете малко хайлайтър и преди останалите продукти.

 Хайлайтърът може да се нанася и с пръсти - това е особено практично, когато сте навън. В зависимост от текстурата на хайлайтъра обаче, е добре да използвате подходящите четки. С тях може да придавате акцент на определени места и да комбинирате хайлайтъра си с бронзираща пудра, коректор или руж.

Разкрийте зашеметяващи очи и поглед, благодарение на хайлайтъра:

 1. Ако искате очите ви да изглеждат по-големи, поставете хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото.
 2. За по-голяма дълбочина на очите, нанесете хайлайтър под долната линия на миглите – така ще ги подчертаете деликатно.
 3. Очите ви са видимо уморени? Не е нужно това да личи? Нанесете хайлайтър в зоната под веждите – така оптически ще «отворите» погледа.
 4. За да прикриете тъмните кръгове, нанесете хайлайтър непосредствено под околоочната зона.

Приложението на хайлайтъра в грима – трикове и съвети.

 1. За по-плътни устни, поставете хайлайтър в средата на долната устна.
 2. Ако искате оптически да направите носа си по-тесен, поставете хайлайтър в продължение на неговия мост (най-издадената част)..
 3. Кръглото лице придобива по-остри и дефинирани черти, когато нанесете хайлайтър над скулите.
 4. Ако пък искате да придадете на тясното лице по-голяма пълнота, нанесете смело хайлайтър директно върху скулите.

Открийте различните видове хайлайтъри.

Съществуват различни видове хайлайтъри, като всеки има своите предимства. Просто изпробвайте всеки от вариантите и открийте любимия си:

 • Прахообразен хайлайтър: нанасяйте го така, както нанасяте руж. Най-добре е да използвате мека четка, като я допрете по хайлайтъра един или два пъти, преди да допрете до лицето. За по-лек акцент може също да нанесете хайлайтъра на прах с върха на пръстите си.
 • Кремообразен хайлайтър: хайлайтърът под формата на крем може да се нанася прецизно и има високо ниво на покритие. Възможно е да откриете кремообразния хайлайтър в много различни варианти – като палитра, стик, молив или тубичка.
 • Течен хайлайтър: това е висококонцентриран хайлайтър на капки, често може да го срещенете и с “drops” в наименованието. От него се капва малко директно върху кожата, като след това чрез потупване го разнасяте върху желаните зони. Като алтернатива, може да го смесите с няколко капки от основата си за грим.

Купете хайлайтър онлайн на DOUGLAS.BG

Хайлайтър. Ще откриете голям избор от хайлайтъри в онлайн магазина на DOUGLAS & BEAUTY|ZONE. Открийте най-модерните тенденции в цветовете и текстурите хайлайтър, които различните мраки предлагат. Благодарение на подробните описания на продуктите, изборът е лесен и може да се отпуснете и спокойно да се насладите на вашия онлайн шопинг. Кой хайлайтър е подходящ за вас?

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.