Грижа за коса през лятото и страхотни летни прически

Грижа за коса през лятото и страхотни летни прически

Искате супер прическа като след ден на плажа? Плажните вълни са супер хит - това са небрежни къдрици, които изглеждат изключително естествено. Ето и как да ги постигнете, благодарение на любимите ни продукти!

Първо се погрижете за косата

Оформянето на плажните вълни започва с правилната грижа. Придайте на косата си здравословен блясък, като използвате подхранващи шампоан и балсам.

Шампоан за суха и изтощена коса DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR SHAMPOO 

Възстановяване и защита с 93% съставки от естествен произход. С шампоана Repair & Smooth от линията Salon Hair на Douglas можете да пренесете професионалната грижа за косата директно в дома си! Нежно, но ефективно почистващ, шампоанът с арганово масло и серамиди помага за защитата и възстановяването на сухата и увредена коса. След използване, косата е мека, копринено гладка и здрава.

Грижа за увредената коса с 97% натурални съставки DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR CONDITIONER 

Възстановяващият и изглаждащ балсам от същата линия осигурява на сухата и изтощена коса интензивна грижа за 48 часа, предпазва я от накъсване и подпомага възстановяването ѝ. Формулата, базирана на арганово масло и серамиди, подобрява състоянието на косата. След използване, тя се разресва по-лесно и се отличава с добре поддържан, мек и силен вид.

Нашият трик

За естествени вълни, след като сте се изкъпали и сте се подсушили, но не напълно, се сплетете на две плитки. Нашият съвет: оставете косата да изсъхне през нощта. На следващата сутрин, разхлабете къдриците с четка или пръсти.

Мини четка за коса от бамбуково дърво DOUGLAS MINI CUSHION HAIR BRUSH 

Идеална четка за всяка коса, която ще бъде верен спътник за пътуване и за дамската ви чанта!

Грижата е важна!

Плажните вълни стоят най-добре на дълга коса. За да расте тя здрава и жизнена, използвайте спрей-серум за бърз растеж. Също така, през лятото косата е по-склонна да се изтощава и накъсва в краищата. Разчитайте на силен овлажнител, а ако сте на плажа, го подновявайте по-често. Ние обожаваме мултифункционалните продукти, които винаги носим със себе си!

Спрей-серум за растеж COCOSOLIS GROW HAIR GROWTH SERUM SPRAY 

С освежаващо плодово ухание и лека текстура, спрей серумът Grow съчетава високоефективни натурални съставки, за да преобрази косата, правейки я видимо по-гъста, силна и жизнена само след 3 седмици употреба. Намалява косопада, стимулира по-бързия растеж на косата, прави я по-гъста, жизнена и плътна.

Универсално масло за лице, тяло и коса DOUGLAS ESSENTIAL UNIVERSAL OIL 100 ML 

Универсалното масло от Douglas Essential е многофункционален еликсир за красота, който глези еднакво лицето, тялото и косата. Формулата, обогатена с масла от жожоба и  ший, е богата на хранителни вещества и има защитни и регенериращи свойства. Маслото придава на кожата фантастична еластичност, като същевременно подпомага естествените процеси на обновяване. Едновременно с това се справя с увредените краища на косата. Без да оставя мазни следи, формулата 3-в-1 се абсорбира от кожата и косата - това прави универсалния продукт от истински експерт, когато става въпрос за комфорт.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.