ТОП ЛЕТНИ АРОМАТИ И ГРИЖА ЗА НЕГО – ВИЖТЕ НАШАТА СЕЛЕКЦИЯ

ТОП ЛЕТНИ АРОМАТИ И ГРИЖА ЗА НЕГО – ВИЖТЕ НАШАТА СЕЛЕКЦИЯ

Много от нас свързват летните ухания предимно с цитрусите. Широко разпространени и обожавани нотки са тези на грейпфрут, лайм, лимон и един от нашите вечни любимци – бергамот. Направихме лятна селекция от аромати, в които ТОЙ ще се влюби, а дамите около него ще затаят дъх – всички те са свежи и носят настроение – перфектни за горещо време! Както знаете, при ароматите определящи са нотките и поради тази причина селекцията ни е направена именно по този показател, за да може всеки господин да избере новия си летен аромат спрямо собствените си предпочитания. А относно козметиката и косата, скъпи господа, не се обръщайте към продуктите на дамите си, защото има специални такива, които са разработени точно за вашите нужди.

За любителите на морето

Ако харесвате уханието на морския бриз или специфичния мирис на въздуха след силен и кратък летен дъжд, то акватичните аромати са именно за вас. Те ухаят на чистота, свобода и приключение.

Нашите ТОП 3

BOSS BOTTLED MARINE EAU DE TOILETTE 

Този аромат внася вълнуващ прилив на свежест в емблематичния аромат на BOSS. Замръзнала ябълка се комбинира с топли дървесни нотки, за да създаде усещане за летен ден край водата. Освежаващият аромат се разкрива с ябълка и енергизираща мента, преди да премине в нотки на канела и градински чай. Пачули и кашмирено дърво се съчетават в най-изтънчен контраст с морската свежест.

MONTBLANC EXPLORER ULTRA BLUE 

Вдъхновен от синьото на небето, моретата и покритите с лед, планински върхове и обширни езера, Montblanc Explorer Ultra Blue пресъздава приключенския дух на изследователя, като се впуска в епично парфюмно пътешествие. Цитрусов, морски, дървесен парфюм със сияйни връхни нотки на свеж италиански бергамот и цитрусови плодове с най-изискано качество, с морски акорд в туптящото сърце на аромата и земни нотки на пачули, комбинирани с изискани дървесни и кожени фасети в базата.

JIMMY CHOO MAN AQUA 

Това е аромат за мъжа, който прегръща живота смело - дървесно-морски Eau de Toilette. За начало, стимулиращата подправъчност и сладост на кардамона се носи върху вълната от искрящ грейпфрут, преди да потъне в свежото сърце от леден здравец и градински чай, които се сместват с морския акорд, който е същността на Jimmy Choo Man Aqua. В базата, достатъчно тежката „котва“ от пачули и амбър се допълва от ненатрапчив, вдъхновен от мореплавателите аспект от солен мъх.

Ако той харесва цитрусови аромати

Свежите аромати обикновено повдигат духа и пробуждат лятното настроение. Дайте си малко почивка като изберете аромат с нотки, които ще ви освежат и заредят с енергия, като например мандарина и бергамот!

Ние препоръчваме: GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO HOMME 

Връхните нотки на Acqua di Gio Homme разкриват свежестта на бергамот, нероли и зелена мандарина. Лека, водна комбинация наситена с жасмин, репей, розмарин и топли нотки пачули от Индонезия, които създават мъжествен аромат, едновременно свеж и чувствен.

TOM FORD COSTA AZZURA PARFUM 

Бягство към хедонистичните удоволствия на Средиземноморието, COSTA AZZURRA PARFUM е по-наситена версия на оригиналното ухание с подсилени дървесни и ароматни нотки. Той вдъхва свежестта на италиански лимон и усещане за гъста крайбрежна гора с екстракт от дъб и кипарис. Зашеметяващ цистус абсолю и сияйна хармония от кехлибар улавят духа на частния изобилстващ лукс.

Още аромати с цитрусови нотки:

Ако той си пада по дървесните ухания

Спа процедурите не са само за дамите! Особено, когато идват с дървесен аромат, който ухае на свежест, благодарение на нотките на бреза и гаяк.

Нашият нов любимец: DOUGLAS HOME SPA CEREMONY OF VASTA SHOWER GEL 

Потопете се в суровата природа на Скандинавия с първата линия на Home Spa, създадена специално за мъже - Ceremony of Vasta. СПА традициите са част от живота на скандинавците от векове. Дори викингите са се радвали на успокояващи парни бани и горещи сауни. Позволете на тялото, ума и душата си да се отпуснат и да пътуват далеч. Започнете деня си с енергизиращ душ гел, който почиства кожата и я оставя невероятно свежа - идеалното начало на деня.

Всички продукти от серията:
  1. Douglas Home Spa Ceremony of Vasta Hand Cream
    Douglas Home Spa Douglas Home Spa Ceremony of Vasta Hand Cream Крем за ръце
    ПЦД: Pcd Price 10,99 лв. 6,59 лв. Разлика: 4,40 лв.

Мъжката коса изисква специални грижи

Този сезон погледите ни грабна новата серия на KÉRASTASE - GENESIS HOMME, която е специално предназначена за отслабена коса, склонна към косопад и е с двойно действие.

KÉRASTASE GENESIS HOMME BAIN DE MASSE 

Шампоанът е обогатен с креатин и екстракт от корен от джинджифил. Почиства интензивно с двойно действащи почистващи и подхранващи съставки, допълнени с глицерин, който осигурява допълнителна грижа. Продуктът нежно почиства скалпа, косата и брадата, придава обем и текстура, хидратира и омекотява косата, правейки я по-плътна.

KÉRASTASE GENESIS HOMME SERUM FORTIFYANT 

Ежедневният подсилващ серум е обогатен с 1,5% аминексил, креатин и екстракт от корен от джинджифил. Моментално подсилва и енергизира скалпа. Продуктът има текстура на прозрачен гел-серум. Креатинът подсилва косата още при първото нанасяне, а коренът от джинджифил стимулира и енергизира скалпа.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.