АХ, ТАЗИ КОСА! ТОП ЛЕТНИ ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ.

АХ, ТАЗИ КОСА! ТОП ЛЕТНИ ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ.

Лятото, слънцето, сините вълни…кой не ги обича? Всъщност на косата ни изобщо не й се нрави летният сезон, защото горещините и солената вода я изтощават. Всички обичаме косата ни да е лъскава, здрава, да не се къса и да не се изтощава, затова направихме специален наръчник с безценни съвети как да се изправите срещу най-често срещаните премеждия, пред които е изправена буйната ви грива и, разбира се, на кои продукти може да разчитате, за да се справите безпроблемно с тях.

Ако краищата на косата ви цъфтят

За да предпазите косата си от негативния ефект на слънчевите лъчи, хлора и солената вода, използвайте защитен флуид, който не само предпазва, но и придава на несравним блясък на косата ви.

Ние препоръчваме: SISLEY HAIR PROTECTIVE FLUID
Спреят грижа за коса прави защитен филм, който предпазва косъма от вредните ефекти на слънцето, морската и хлорираната вода. Формулата съдържа два филтъра за оптимална защита срещу UVA  и UVB лъчите. Цветът на естествената, боядисваната или изрусената коса е защитен. Освен, че защитава косата, спреят я прави и по-красива. Леката текстура приятно парфюмира косата на цитрусови и дървесни нотки на върбинка, лимон, цветчета на праскова и амбър.

Ако косата ви е твърде суха

Когато прекарвате дълго време на плажа, косата ви се изтощава. За да я предпазите от прекомерно изсушаване, използвайте специални шампоан и маска, които да регенерират косъма в дълбочина, като я дарят с оптимална хидратация и се грижат за нежната кожа на скалпа.

Ние препоръчваме: KÉRASTASE SOLEIL BAIN APRÈS-SOLEIL SHAMPOO
Шампоан за употреба след слънце, обогатен с кокосова вода, за да премахне внимателно остатъците от хлор, морска сол и пясък. Полупрозрачният гел образува нежна пяна, за да почисти скалпа и дължините и да ги хидратира интензивно. Дължините са освежени, а косата озарена. Ароматът на жасмин и тубероза остава за дълго.

Продължете с: KÉRASTASE SOLEIL MASQUE APRÈS-SOLEIL MASK 
Ревитализираща маска с кокосова вода, витамин Е и защитен UV филтър, която хидратира косата след излагане на слънце. Интензивно възстановява и изглажда косъма за гладко докосване от корена до върха. Благодарение на леката гел текстура, дори най-фината коса е подхранена без утежняващ ефект.

Ако косата ви се заплита

Мократа коса се нуждае от специална грижа при разресване. Тази четка разплита косата бързо и сигурно, като междувременно предпазва косъма от накъсване.

Ние препоръчваме: TANGLE TEEZER WET DETANGLER BRUSH
Влюбете се в хитовата четка, която ни позволява да положим експертна грижа за мокра и чуплива коса. Със своите 325 уникални зъбци, които се огъват над възлите при всяко вчесване, тя разплита косата бързо и сигурно, като междувременно предпазва косъма от накъсване.

Екстра съвет: Не е хубаво да къпете косата си всеки ден. През лятото й дайте малко почивка като се опитате да я къпете веднъж седмично. Препоръчваме твърд шампоан, който щади както косъма и скалпа ви, така и природата

Нашият любимец: DOUGLAS COCONUT LOVE SOLID SHAMPOO
Твърдият шампоан за коса прави обилна пяна, която почиства и омекотява косата. Съдържа кокосовото масло, което е известно, че добре почиства, хидратира и подхранва косата. Ефикасен, ефективен, устойчив и идеален за пътуване. Косата е жива, еластична, лъскава и деликатно ароматизирана.

Още продукти, подходящи за път:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.