6 юли – денят на целувката! Празнуваме с перфектни устни!

6 юли – денят на целувката! Празнуваме с перфектни устни!

Но първо – основата!

Перфектната подготовка е важна. Съветваме ви да съчетаете цвета и грижата и да нанесете като основа за устни хидратиращ и копринено мек балсам.

С DOUGLAS EVERGLOW LIP BALM не е нужно да избирате между цвят и грижа – устните ви получават и двете само с едно движение. Формулата съдържа до 92% съставки от естествен произход и е леко оцветена, за да допълни идеално индивидуалния цвят на вашите устни. А Everglow се отличава и с върхов комфорт при носене: това се осигурява от копринената текстура, която се плъзга леко по устните и оставя бляскаво покритие. Не на последно място, богатият балсам осигурява важна хидратация - до 24 часа! – и това го прави отлична база за любимото ви червило.

 

Никога не подценявайте молива за устни

Очертайте контура на устните си с мек молив в сходен нюанс на червилото, което ще носите.

DOUGLAS LIP CONTOUR WOOD PENCIL е задължителна част от грим ритуала ви. Може да се използва самостоятелно за очертаване на устните и/или като основа. Формулата предлага интензивен цвят и гладкост. Топящата се и приятна текстура на молива ви позволява да очертаете идеално устните, подсилвайки естествения им цвят. Предлага се в 10 нюанса, които пасват перфектно на различните нюанси на любимите ви червила.

DOUGLAS MAKE UP LIP LINER е с нова, подобрена формула с интензивен цвят, ултра-плъзгаща се текстура и висока прецизност на нанасяне. Кремообразната текстура дава възможност да създадете перфектен контур на устните.

Червило с цвят и текстура – според настроението!

Оставете устните ви да говорят в нюанса и текстурата, които обожавате.  Страстно червено, нежен nude или блестящ, бонбонен гланц? Имаме ги всички!

DOUGLAS ABSOLUTE MATTE LIPSTICK създава спиращи дъха матови устни. Само с едно движение ултрапигментираното червило обгръща устните в интензивен цвят с матов финиш, докато неговата свръхлека, супер приятна, кремообразна текстура подхранва и хидратира чувствителната кожа на устните.

LANCÔME L'ABSOLU ROUGE е деликатно матово червило с лека и комфортна формула, която се плъзга без усилие върху устните. За грижовен кадифен комфорт и усещане за естествен завършек. Майсторски капсулиран в нова луксозна опаковка с цвят на розово злато, произведена във Франция, разкриващ характерната форма на L'Absolu Rouge и култовия златен пръстен.

 

 

Специалистите съветват…

„Обожавам да използвам мултифункционални продукти, които мога да нанасям едновременно върху устните и скулите си – много е удобно, а и не се притеснявам дали ще мога да съчетая правилно червилото и ружа си.“

TABEA

Козметичен редактор,

Douglas Германия.

ONE TWO FREE! CHEEKY GLOW CREAM BLUSH придава на скулите и устните ви деликатен, красив цвят. Кремообразната текстура е супер лесна за нанасяне, оставяйки тена ви естествено сияен. Ружът е обогатен с ценни съставки като ферментирало масло от семена на зелен чай с антиоксидантно действие, както и масло от гарциния, което е богато на есенциални мастни киселини и интензивно подхранва кожата.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.