8 МАРТ - С ЛЮБОВ ЗА НЕЯ!

8 МАРТ  - С ЛЮБОВ ЗА НЕЯ!

Наближава 8 март – празникът на жената! За някои дами това означава, че ще излязат по женски с приятелките си (дали физически или онлайн), за други, че ще получат ръчно рисувана в училище/детската градина картинка от детето , а за трети -  красив букет и подаръци. Едно е сигурно, обаче, на 8 март улиците се превръщат в алеи, изпълнени с усмивки и пъстроцветни творения на майката природа. В България честваме този празник не само като ден на жената, но и като ден на майката. Всъщност той започва да се чества официално и в целия свят през 1977 г., когато Общото събрание на ООН приема 8 март да бъде признат за Международен ден за правата на жените и за мир.

8 март не е просто политически празник или честване на това да си майка. Той е много повече. Той е свързан с дългия път на дамите, който е трябвало да извървят, за да стигнат до правата, които имат в днешни дни – да бъдат силни, независими и борбени, запазвайки своята грация и нежност и благословени с възможността да даряват живот. В нашето съвремие дамите показват своята велика сила до такава степен, че вече не може да се говори, че те са „нежният пол“.

През 2021 година нашето мото (а и на веригата DOUGLAS в глобален план)  e #strongertogether – не само, защото през последната година всички доказахме, че сме много по-силни, когато сме обединени, а защото започнахме да надскачаме много граници и да отиваме отвъд това, което се е заклеймявало като „нормално“. Независимо от възрастта, цвета на кожата или онези дребни, но толкова сладки „несъвършенства“, всяка жена е специална сама по себе си. И, за да покажем на дамите, че красотата е навсякъде и да им дадем нужната увереност, че те биха могли да покорят целия свят, ние искаме да благодарим на всяка наша клиентка и почитателка, че беше с нас през последната година и да отправим предложение към всеки, който има любима жена, съпруга, майка, сестра, баба и приятелка – благодарете им, че ги има във вашия живот и ги зарадвайте с нещо красиво, което да ги усмихне, при това не само на този ден.

Ето и нашите предложения:

Ако тя обича аромати…

Много от нас свързват определено ухание с детството си и ароматът на техните майки. Затова, ако и вие имате такъв спомен, то любимият парфюм за подарък за мама е най-правилният избор. Все пак какво харесват жените и какво им дава увереност – техните любими благоухания! Заложете на любим аромат като изненада за 8 март!

 

 

Ако тя обича да се гримира…

Какъв подарък да купя за 8 март на дама, която обича декоративната козметика и никога не излиза без червило, въпреки маската? Със сигурност в парфюмерии DOUGLAS & BEAUTY|ZONE и на DOUGLAS.BG ще откриете подарък, с който да я впечатлите. Най-новите грим колекции ще нарисуват цветна пролет, а изобилието от декоративните ни изкушения е като море от красота, в което да се гмурнете и да дарите на любимата дамата радост.

 

 

Ако тя обожава да полага грижи за кожата си…

Питали ли сте се „какво искат жените“? Може понякога да имате чувството, че имат много изисквания, но всъщност те обичат да се усмихват, да хапват вкусно и…да имат безупречна кожа. Ако имате такава любима дама в живота си – накарайте я да пърха от щастие с най-новите козметични новости!

 

 

Ако не знаете с какво да я зарадвате…

Понякога най-хубавата изненада за 8 март е тази, която дамата ще си избере сама, спрямо вкуса й – така ще сте сигурни, че сте направили най-правилния избор, при това без големи главоболия.

Подари възможност за избор

 

А коя жена не обича комплектите?

Комплектите са най-добрият избор за подарък за осми март, а и не само. Комплектите за подарък са винаги толкова красиви и пищни, независимо дали са ароматни, козметични или грим. Най-хубавото при тях е, че обикновено към основния продукти има малки подаръчета-изненади, които го допълват по най-перфектния начин. Затруднявате се с избора на подарък за 8 март за госпожите в детската градина? В парфюмерии DOUGLAS&BEAUTY|ZONE и на DOUGLAS.BG ще откриете изобилие от атрактивни комплекти, при това на супер изгодни цени.

 

 

Честит 8 март, желаем ви красота!

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.