ПОДАРИ КРАСОТА И ГРИЖА С DOUGLAS COLLECTION

ПОДАРИ КРАСОТА И ГРИЖА С DOUGLAS COLLECTION

Коледа е времето за вълшебства, любов, уют и много подаръци! Хайде да си го признаем – от деца с нетърпение чакаме да стане 25ти декември, за да разкъсаме с хъс красивите опаковки на елегантно опакованите подаръци, които ни чакат под елхата.

Тази година от DOUGLAS COLLECTION са ни приготвили колекция, която създава чудеса…с красотата и празничното настроение, което носи. Красиви илюстрации с изчистени дизайни представят празничните моменти на съвременното момиче. Стилна, красива, с преобладаващ цветен код бордо и щипка „живот в розово“, тя се разхожда на високите си токчета из най-красивите и емблематични европейски градове. Сред тях ще откриете Париж, Амстердам, Берлин и още колоритни места.

Ето и няколко празнични идеи за ефектни подаръци, с дъх на настроение, елегантност и лукс.

BEAUTY PALETTE

На пръв поглед - истинско бижу, на втори поглед - истински грим рай. Тази палитра от Douglas не оставя мечтите неосъществени! Елегантната кутия, в бляскаво черно, е пълна с акценти от грима, които правят създаването на професионален грим визия невероятно лесно - и едновременно можете да бъдете безкрайно креативни: 58 копринени сенки за очи, 10 интензивни червила (две от тях с течни формули) , 4 цвята руж, 4 цвята хайлайтер, черна спирала, молив за устни, молив за очи, две четки за пудра, двоен апликатор и четка за устни, правят тази палитра малко бижу за красота, което заслужава много специално място на вашата тоалетка.

 

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS HAVE IT ALL MASCARA

Спиралата HAVE IT ALL от колекцията Douglas изпълнява всички ваши желания - придава спиращи дъха обем, съблазнителна извивка и максимална дължина. Богата текстура, обогатена с пантенол и арганово масло, подхранва миглите и ги предпазва от увреждане, докато маслиновото и рициновото масло осигуряват еластичност и естествен блясък. Иновативната четка разделя фините мигли перфектно една от друга, така че погледът изглежда по-отворен. Моливът за очи Intense Kohl усъвършенства грима на очите: мек и подходящ както за прецизни линии, така и за опушени очи, а благодарение на хидратиращата си формула обещава супер комфорт при употреба.

 

 

DOUGLAS FESTIVE EYE PALETTE 

Douglas Festive Eye Palette е красива палитра с 10 ежедневни цвята сенки за очи с вградено огледало. Прекрасна комбинация от допълващи се нюанси в различен финиш. Нежната текстура на сенките позволява надграждането на цвета. Като резултат може да използвате палитрата както за ежедневен грим, така и за парти и празнична визия.

 

DOUGLAS PRETTY EYES PALETTE 

Douglas Pretty Eye Palette е малка, сладка и компактна палитра с 6 най-често използвани цветове за ежедневен грим с вградено огледало. Прекрасна комбинация и от цветове и от варианти на финиш. Страхотен подарък за фенките на макиажа и пътуванията (тоест за всички дами).

 

 

DOUGLAS ULTIMATE LUXURY PALETTE

Палитрата Ultimate Luxury Palette е в елегантна и луксозна опаковка с вградено огледало. Добавили сме и съветите на професионални гримьори как да използвате сенките, за да създадете различни варианти на грим. Палитрата съдържа 32 сенки за очи - 13 блестящи, 13 матови и 6 металически. Освен тях в палитрата ще намерите още 3 цвята руж и 2 хайлайтъра.

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS HOME SPA SEATHALASSO

Комплектът внася силата на морето директно във вашия дом и превръща банята в много специален оазис. С ценни съставки, като богатата на минерали морска сол и масло от бергамот, бестселърите в грижата за кожата глезят както тялото, така и ума. Комплектът съдържа: душ пяна Seathalasso 300 мл, лосион за тяло Seathalasso 300 мл и гъба за баня.

 

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS BATH ESSENTIALS

Подаръчен комплект в красив несесер от лимитираната колекция Douglas Winter City Trips с неустоими аромат на нар и бор.Този комплект за красота съдържа пяна за вана 200 мл, лосион за тяло 180 мл, соли за вана 150 г и кърпа за лице.

 

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS HANDS CARE CRACKER

Още един страхотен и симпатичен начин да покажете на близките, че ви е грижа. Този комплект от лимитираната колекция Douglas Winter City Trips съдържа течен сапун за ръце 100 мл, лосион за ръце 100 мл и практична кърпа за ръце. С неустоимия аромат на нар и бор.

 

 

За още вдъхновения за страхотни подаръци, разгледайте цялата колекция подаръци от DOUGLAS COLLECTION тук.

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.