Всичко, което трябва да знаете за ниацинамид, хиалуронова и другите важни киселини

Всичко, което трябва да знаете за ниацинамид, хиалуронова и другите важни киселини

Всичко, което трябва да знаете за ниацинамид, хиалуронова и другите важни киселини

Съдържанието има значение! Това също важи и при грижата за кожата. Представяме ви 4 мощни съставки, които са ценни и ефективни – те ще ви помогнат да постигнете младежки, сияен и равномерен тен.

Перфектна кожа с Ниацинамид 

Мощна съставка, която се бори успешно срещу несъвършенства и изглажда кожата, подпомага регенерацията на кожната бариера и има противовъзпалителни свойства.

Доверете се на RUMI MARU 

“Завинаги млада” крем за зряла кожа, съживява и връща сиянието и свежестта! Уникален на допир, този копринен дневен крем доставя трансформираща доза свежест. При контакт с кожата я съживява и я обгръща с нежен воал от хидратация и сияен тен. Разработен, за да осигури на зрялата кожа най-добрата грижа за запазване на младостта, новият MARU е луксозен крем с богата на антиоксиданти, витамини и високоефективни, базирани на клинични изследвания, ботанически екстракти и флорални води формула.

 

Друг безспорен фаворит е LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM 

Rénergie H.C.F. Triple Serum отбелязва началото на нова ера в грижата за кожа на Lancôme. Отличителна опаковка с три отделения и майсторски комбинирани съставки осигуряват деликатна експертна грижа за кожата. Серумът в първото отделение съдържа хиалуронова киселина от ново поколение, която благодарение на фрагментираните си молекули, осигурява по-добра абсорбция в кожата. Серумът във второто отделение съдържа комбинация от мощна, но стабилна и бързодействаща форма на Витамин С и Ниацинамид (Витамин В3), които са познати със способността си да спомагат видимото намаляване на тъмните петна, фините линии и следите на стареене, като озаряват кожата. Серумът в третото отделение съдържа ферулова киселина - мощен антиоксидант, стабилизирана в база без съдържание на вода, за да се запази ефективността ѝ през целия период на употреба. С всяко изпомпване, съставките от трите отделения се смесват в момента на нанасяне. 

Хидратирана кожа с Хиалуронова киселина 

Хиалуроновата киселина осигурява интензивна хидратация, подобрява еластичността и намалява фините линии и бръчки.

Топ продукт е ESTEE LAUDER REVITALIZING SUPREME+ YOUTH POWER CRÈME MOISTURIZER 

Кожата ви може да има всичко! Еластичност. Сила. Блясък. И нова, по-повдигната визия. Всичко това в изключително приятна текстура. С 99% естествено извлечени екстракти от сутрешен цвят на хибискус и моринга, ще дадете сила на кожата си да разкрие своя потенциал да бъде млада.

Друг продукт, който заслужава вашето доверие е DOUGLAS FOCUS AQUA PERFECT 48H HYDRATING GEL CREAM 

Крем гелът Aqua Perfect укрепва нивото на хидратация на кожата за 48 часа. Идеален за дехидратирана кожа, неговата гел текстура прониква лесно и осигурява незабавно усещане за свежест. Кожата е по-еластична, мека и сияйна от красота. В продължение на 48 часа без прекъсване тя е видимо подхранена.

Чиста и сияйна кожа с AHA и BHA киселини 

AHA нежно ексфолира и овлажнява, докато BHA отпушва порите и премахва излишния себум. В тандем, двете киселини осигуряват сияние и равномерен тен.

Влюбени сме в DERMACOSMETICS DR. SUSANNE VON SCHMIEDEBERG MULTI-EFFECT AHA&BHA EXFOLIATING TONER 

Активиращият Multi-Effect AHA & BHA ексфолиращ тоник, направен от специален комплекс от плодови киселини, натурален екстракт от кора на върба и подхранващ пантенол, почиства дълбоко и помага за премахване на мъртвите кожни клетки. Комплексът с активни съставки, направен от грейпфрут и гликолова киселина, помага за усъвършенстване повърхността на кожата и засилва естествения процес на регенерация на клетките. Когато се използва редовно, ефективната формула активно се бори с несъвършенствата, почиства дълбоко и оставя кожата свежа и сияйна.

Друг надежден продукт ще откриете в лицето на ONE.TWO.FREE AHA + PHA CLARIFYING FACIAL MASK 

Маската ексфолира и премахва мъртвите кожни клетки. Формулата на маската съдържа 25% AHA (гликолова и бадемова киселина), 3% PHA (глюконолактон - една от най-нежните киселини) и 1% BHA (салицилова киселина). В допълнение, маската възвръща блясъка и равномерния тен, а ферментиралите ензими от нар придават на кожата ви естествено сияние! Маската е подходяща за всеки тип кожа и е перфектният акцент в грижата, особено за мазна кожа и кожа с петна.

Обновете кожата с Ретинол

Ретинолът подпомага обновяването на кожните клетки, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена.

 

Серум против стареене от CLINIQUE SMART CLINICAL REPAIR SERUM 

Проектиран от експертна група учени и дерматолози, формулата е супер концентрирана, насочена срещу признаците на стареене, включително експертно разработената, богата на пептиди бленда плюс мощен ретиноид и хиалуронова киселина. Насочва се към пълния набор от линии и бръчки, атакувайки от три отделни ъгъла. Кожата е видимо подмладена, по-гладка и по-еластична на допир, възвръща се сияйността и плътността на кожата.

Анти-ейдж грижа с BIOTHERM BLUE RETINOL NIGHT SERUM 

Този серум е мощна иновация на бионауката, осигуряващ най-висока ефикасност при възстановяване на повърхностните слоеве на кожата в 100% веган формула. Изглажда бръчките, изравнява тена и подобрява качеството на кожата, за да разкрие здрава и млада кожа в ежедневието. Комбинация от високо-концентриран ретинол с мощния регенеративен Life Plankton за подсилена възстановяваща ефикасност и обновяване на повърхностните слоеве на кожата.

Съветът на козметичния редактор

„Когато кожата ми има нужда от ударна доза хидратация в продължение на часове, залагам на Confidence in a Cream от It Cosmetics -  той подсилва кожната бариера с 3% сквалан и серамиди и я прави видимо по-млада като намалява бръчки, придава плътност и допълнителен блясък.”

Заложете на IT COSMETICS CONFIDENCE IN A CREAM 

Confidence in a Cream supercharged има съставки против стареене на кожата. Кремът подсилва кожната бариера с 3% сквалан и серамиди и видимо прави кожата да изглежда по-млада като намалява бръчки, придава плътност и допълнителен блясък.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.