Топ съвети за здрава руса коса

Топ съвети за здрава руса коса

Русата коса, дори и само когато е с кичури или омбре ефект, изглежда страхотно! Но, за да сте сигурни, че ще й се наслаждавате колкото се може по-дълго, задължително вижте нашите съвети и любими продукти за всяка стъпка от рутинната грижа.

Правилно измиване

Напълно достатъчно е да миете русата си коса веднъж или два пъти седмично. Добре е това да става с хладка вода с мек шампоан.

Съвет: Редувайте шампоана, който използвате обикновено със специален (в повечето случаи – лилав на цвят), който неутрализира жълтите оттенъци.

Хидратиращ шампоан, който озарява изсветлената коса KÉRASTASE BLOND ABSOLU BAIN LUMIÈRE SHAMPOO 

Хладният прозрачен гел е с концентрирано съдържание на хидратиращи съставки за мека и лека коса. Нежно почиства замърсяванията и интензивно хидратира косата.

Шампоан за увредена коса REDKEN ACIDIC BONDING CONCENTRATE SHAMPOO FOR DAMAGED HAIR 

Шампоан с концентрирана формула за всеки тип увредена коса. Съдържа концентриран комплекс за защита, който заздравява отслабените връзки във вътрешността и прави косата по-силна. Този изключително плътен и луксозен шампоан осигурява оптимално възстановяване, интензивно подхранване и защита от избледняване на цвета на косата.

Полагайте екстра грижа

Изсветляването уврежда влакната на косъма, което кара косата да се изтощава по-бързо. Именнова затова балсам или маска, които хидратират и запечатват косъма, са от съществено значение за поддържане на русия цвят все така красив и здрав!

Съвет: Използвайте похранващи продукти, съобразени с типа и вида на косата ви поне веднъж седмично.

Интензивно подхранваща маска KÉRASTASE BLOND ABSOLU MASQUE ULTRA-VIOLET MASK 

Виолетова маска против нежелани оттенъци. Силата на неутрализацията е комбинирана с грижата на интензивно подхранваща маска. Кремообразната формула съдържа лилави пигменти за интензивно действие, неутрализиращо нежеланите топли оттенъци за безупречно русо. Съдържа хиалуронова киселина, екстракт от еделвайс и ултравиолетови неутрализатори.

Натурално масло маска COCOSOLIS HAIR OIL MASK 3IN1 

Заздравява и възстановява увредената коса. Стимулира бързия растеж и предотвратява накъсването, цъфтежа и сплитането на косата. Придава блясък и копринена мекота. На плажа предпазва от изсушаване и изтощаване на косата. Представлява специален микс от натурални студено пресовани био масла (от арган, таману, камелия, жожоба, кокос, маслини, сладък бадем), обогатени с натурален Витамин Е.

Предпазете от изтощаване

Стилизирането с преса или маша, както и излагането на UV лъчи изтощават косата и могат да я увредят по-бързо. Оформяйте при намалена температура и винаги използвайте топлинна защита.

Съвет: Когато времето навън е горещо, оставете косата да изсъхне сама и винаги използвайте слънцезащитен спрей, ако сте на слънце.

Концентриран крем за коса L'ORÉAL PROFESSIONNEL METAL DETOX LEAVE-IN HAIR CREAM 

Концентриран крем за коса, който намалява накъсването на косата и помага за запазването на цвета на боядисаната коса. Обогатен с 1% гликоамин , той предпазва косъма от натрупване на метални частици (мед), които се съдържат във водата. Подходящ за суха, плътна, непокорна коса, склонна към накъсване. Предпазва косата от топлина до 230°C и съдържа активен UV филтър. Осигурява 72-часова интензивна хидратация на косата и защита от накъсване до 72 часа.

Спрей за обем и хидратация DOUGLAS SALON HAIR VOLUME & STRENGHT TEXTURIZING SPRAY 

Спреят за оформяне осигурява незабавно фиксиране и повдига косата за повече обем в корените. Той без усилие придава плътност и обем на тънката и деликатната коса за чудесно оформяне. В същото време продуктът не утежнява косата, а е абсолютно безтегловен и лек. Той не предизвиква начупване, а осигурява естествен вид, изпълнен с еластичност и жизненост. Формулата е съставена от 97% естествени съставки. Сред тях с най-голям дял са пептидите, които увеличават плътността, здравината и обема на косата. Добавеният към формулата натурален фитокомплекс стимулира и ободрява скалпа, предпазва, хидратира и укрепва косата за по-голям обем.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.