ВЕЧЕР = ВРЕМЕ ЗА МЕН

ВЕЧЕР = ВРЕМЕ ЗА МЕН

8 продукта, с които да се поглезите подобаващо

Как бихте се определели – като чучулиги или като сови? Независимо дали утрото е „вашето“ време, когато сте най-продуктивни или мотивирани, или пък вечер – да релаксирате с любимата напитка, ние не познаваме дама, която да не обича да се глези. Независимо в какъв етап от живота сте – лекции и домашни до късно, натоварен работен ден или сте приспали децата, при всички положения, е настъпил моментът, когато е време да се поглезите подобаващо и да преминете през няколко стъпки, за да сте готови за спокойна и красива нощ. Слагайте любимата дрешка за сън и да започваме :)

Серум за лека нощ

 

Advanced Night Repair  „впряга силата“ на нощта, за да донесе видимо обновяване, като работи денем и нощем, за да помогне на кожата да увеличи цялостния си естествен ритъм на регенерация и защита. Докато спите, той провокира естествения нощен възстановителен процес, като високите  нива на хиалуронова киселина помагат на кожата да заключи влагата за 72 часа, като по този начин създава перфектната среда за кожата, за да оптимизира възстановяването й. През деня серумът защитава от видимите ефекти на свободните радикали, идващи от замърсяването на околната среда, озона, синята и инфрачервената светлина и фините прахови частици.

Нощен крем за спящи красавици

Ще ви представим три наши ТОП любимци в нощната грижа, а кой ще изберете вие – зависи от предпочитанията и типа кожа.

LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT NIGHT

Нощният крем се грижи за вашата кожа, на сутринта я оставя гладка и мека, като заличава бръчиците и придава сияние.

KORRES WILD ROSE SAUVAGE

Деликатен крем, съдържащ висока концентрация на хиалуронова киселина, която овлажнява в дълбочина. Екстракти от жожоба, мимоза и слънчоглед  задържат влагата в кожата и  я подхранват. Екстракт от корени на куркума контролира производството на меланин, като изсветлява тъмните петна.

ONE. TWO. FREE! OVERNIGHT GLOW CREAM

По време на съня за красота, успокояващият Overnight Glow Cream от one.two.free!,  който е подходящ за всички типове кожа, интензивно овлажнява и подпомага естествената регенерация на кожата. Благодарение на високоефективна комбинация от късоверижна хиалуронова киселина, глюкоманани от Konjac, биоферментирали минерали и дрожди се насърчава производството на колаген в кожата и се укрепват колагеновите влакна. Етеричните масла от ценна лавандула, съдържащи се в нощния крем, също действат успокояващо и ви помагат да заспите. Резултатът сутрин е идеално хидратирана, плътна и равномерна кожа със свеж блясък.

Нощна маска за максимален ефект

Тук сме подбрали двa наши фаворита, които ще ви спечелят с уникалните си опаковки и невероятен аромат.

TONY MOLY PANDA'S DREAM WHITE SLEEPING PACK

Нощна маска за лице, която изглажда тена. На сутринта се събуждате с гладка, хидратирана и озарена кожа. Леката й формула лесно попива, а екстрактите от лавандула, розмарин, бамбук и горски плодове помагат за премахването на тъмните петна.

DOUGLAS ESSENTIAL GLOW SLEEPING MASK

С тази нощна маска кожата получава всички необходими вещества, за да изглежда свежа, жизнена и сияйна сутрин. Формулата е обогатена с диня - хидратира и е богата на витамини и антиоксиданти, хиалуронова киселина - за интензивна хидратация, хамамелис - растение чудо, известно като естествен стягащ агент и плодов комплекс от витамин , който предпазва кожата като един от най-силните антиоксиданти срещу свободните радикали и има регулиращ кожата ефект за свеж, сияен тен!

Свещ за настроение и релакс

Не подценявайте силата на ароматните свещи – те влияят отпускащо и имат благотворно въздействие върху нервната система. Особено, когато съчетаете аромата на запалена свещ с масаж на главата и слепоочията с бавни и кръгови движения.

THE RITUAL OF SAKURA СВЕЩ

Релаксираща ароматна свещ на базата на оризово мляко и черешов цвят. Наслаждавайте се на 50 часа в присъствието на тази свещ от серията The Ritual of Sakura.

Лека нощ

Направо сме влюбени в новите нощни маски за сън от DOUGLAS COLLECTION! Освен, че пазят от светлината, те са супер сладки и…доста instagrammable.

DOUGLAS KOALA SLEEPING MASK

Ултра-меката маска за очи приляга супер нежно върху лицето и помага на кралиците на красотата да спят сладко, като умело държи смущаващата светлина далеч от очите им. Захарно-сладкият дизайн на коала прави практичната маска за сън истински визуален акцент и перфектния аксесоар за уютни пижамени партита!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.