Колекция Happy Spring от Douglas!

Колекция Happy Spring от Douglas!

Добре дошли в сезона на новото, свежо начало! Пролетта е на прага ни, както и новата wellness колекция Happy Spring от Douglas. Всеки продукт, изпълнен с ободряващ цветен аромат, е създаден, за да повдигне духа и да подхрани кожата ви.

Изберете своя любим цвят!

Поглезете ръцете си с нашите подхранващи крем продукти, които се предлагат в три цветни, пролетни опаковки. Обогатени с възхитителен аромат на цветя, тези кремове обещават да оставят кожата ви мека и хидратирана.

Носете навсякъде своите wellness продукти

Wellness комплектът е идеалният спътник за всяко пътуване. Включва подхранващ лосион за тяло, освежаващ душ гел и мека гъба в пролетни цветове и свежи аромати. Несесерът е за многократна употреба, изработен с грижа за околната среда.

Споделете радостта от пролетните цветове

Споделете щастието и красотата с нашия внимателно подбран подаръчен комплект. В очарователна опаковка за любимите хора или удоволствие за вас самите, той включва селекция от страхотни wellness продукти - подхранващ лосион за тяло, освежаващ душ гел, ексфолиращ душ гел и ароматни соли за вана.

Подаръчен комплект продукти грижа за кожата:

Забавление & Свежест

Добавете малко забавление в банята с нашите два очарователни течни сапуна за ръце. Оформени като пиле и заек и изпълнени с възхитителен цветен аромат, те са едновременно декоративни и функционални.

 

Изберете пиле или зайче:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.