ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ!

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ!

Представяме на вашето внимание няколко марки, които определено носят гордост и радост от факта, че са български брандове на световно ниво.

Тези марки доказват, че макар страната ни да е малка, тя има потенциала да създава продукти, които достойно могат да се мерят с международни и утвърдени козметични брандове и да застанат на равно с тях в редиците от топ аромати, грижа за кожата, грима и косата.

MI AMANTE PROFESSIONAL

Продуктите им са плод на дългогодишни проучвания съвместно с високотехнологични експерти в козметиката и професионални коафьори. На базата на тези проучвания създават крема Mi Amante Ella Hair Cream, който обединява редица продукти, които се използват за ежедневна грижа за косата.

Иновативните им продукти са предназначени да възвърнат косата към нейното най-жизнено и натурално състояние.

Тяхното обещание е здрава коса, която носи наслада, безгрижие, радост и увереност всеки ден.

MI AMANTE ЕLLA RENEW BOUTIQUE CREAM е мултифункционален крем за коса за мигновена интензивна грижа, без изплакване. Хидратира и подхранва косъма, затваря кутикулата и придава блясък и копринена мекота. Прави косата по-здрава, лъскава и лесна за разресване и оформяне. С перфектен анти-фриз ефект.

MI AMANTE REGROW HAIR SERUM е иновативна комбинация от растителни активни съставки във висока концентрация. Серумът за растеж укрепва косъма от корените, възстановява баланса, придава блясък и плътност на косата.

MI AMANTE HAIR MASTER MASK е дълбоко хидратираща и реструктурираща маска за коса, с нежен аромат на карамел. Формулата й, обогатена с кератин, ще възстанови маскимално увредените участъци на всеки косъм. Хидратиращото й действие ще направи косата по-еластична, гъвкава и жива. Предотвратява накъсването и намалява цъфтежа. В резултат косата е плътна, съживена и изпълнена с блясък. Не съдържа парабени.

NL BEAUTY

NL Beauty от Николета Лозанова е българска козметична марка, която завладя сърцата на десетки хиляди само за две години от създаването си!

Течните матови червила и гланцове за устни бързо се превърнаха в най-продаваните й продукти, а скоро се очакват и още нови вълнуващи предложения.

За Николета, NL Beauty е "сбъдната мечта", а визията на марката е да покори международните пазари и да се утвърди като български makeup бранд на световно ниво!

NL BEAUTY - DREAM BIG, SEMI MATTE ЧЕРВИЛО, GOLD DIGGER е част от колекцията кремообразни матови червила с кадифен финиш- GOLD DIGGER by NL Beauty. Те ще подчертаят устните ви по перфектен начин, ще им придадат наситен цвят, а добавеният витамин Е ще се погрижи те да останат хидратирани и сочни.

NL BEAUTY - ХИДРАТИРАЩА ГЕЛ МАСКА ЗА ОЧИ е обогатена с 4 ултрахидратиращи активни съставки за мигновен резултат! Само след 15 минути кожата в околоочната зона изглежда и се усеща по-мека, подхранена и хидратирана. Обогатена с хиалуронова киселина, алое вера, колаген и глицерин. При продължителна употреба гел маската се бори с подпухванията и тъмните кръгове под очите.

NL BEAUTY BEACH BABE ОЛИО ЗА ТЯЛО е луксозна комбинация от пет внимателно подбрани веган масла, обогатени с божествен аромат на какао. Съдържа саликорния за подпомагане хидратацията на кожата и биомиметичен пептид за стимулиране придобиването на дълготраен, бронзов тен.

COCOSOLIS

Чиста, натурална и изпълнена с любов, козметиката COCOSOLIS събужда сетивата, носейки експлозия от емоции. Продуктите са веган, без тестване върху животни и идват при нас в най-чистата си форма, без пестициди, синтетични торове или вредни химикали. Натуралната козметика COCOSOLIS за тяло, лице и коса е създадена, за да разкрие и подчертае естествената красота.

COCOSOLIS GROW HAIR GROWTH SERUM SPRAY  съчетава високо ефективни натурални съставки, за да преобрази косата, правейки я видимо по-гъста, силна и жизнена само след 3 седмици употреба. Намалява косопада, стимулира по-бързия растеж на косата, прави я по-гъста, жизнена и плътна. Подобрява структурата и блясъка на косъма, интензивно подхранва скалпа, удължава живота на косъма. Активира развитието на клетките на космените фоликули. Подходящ за всеки тип коса.

COCOSOLIS SKIN STRETCH MARK DRY OIL предотвратява появата на стрии при бременност, рязка промяна в теглото или бърз растеж. Увеличава производството на колаген.

SOLIS INSTANT WEEKEND TAN моментално ще придаде мечтания, естествено изглеждащ наситен бронзов тен, който идеално пасва на цвета на кожата ви. Тенът се задържа до 2 дни или може да се премахне по-рано чрез ексфолиация.

H8S by HRISTO STOICHKOV

Марка, за която думите са излишни! Легендарни аромати, вдъхновени от една истинска легенда и гордост за България.

H8S BY HRISTO STOITCHKOV PREMIUM PARFUM SELECTION е характерен, силен и дълготраен мъжки аромат. Подходящ за специални случаи и ежедневна употреба.

H8S BY HRISTO STOITCHKOV PREMIUM PARFUM SELECTION  е пленителен и завладяващ дамски аромат. Създава настроение през целия ден и самочувствие при специални поводи.

RUMI COSMETICS

Лукс и разкош в ежедневна доза, която радва сетивата и разкрива пълноценно красота ни. Мисията на марката е да създават истинска работеща козметика, здравословна и чиста, като подбира редки и ценни съставки от цял свят, за които има клинични изследвания и са с доказано действие.

RUMI ОКОЛООЧЕН КРЕМ ЗА ЗРЯЛА КОЖА MARU е съживяващ околоочен крем, който запалва искрата на младостта в очите! Ултрамощна защита срещу признаците на преждевременно стареене. С висока концентрация на екстракти от арджуна, червени водорасли, коензим Q10 и бакучиол, които връщат младежкия поглед.

RUMI НОЩЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ PUGA е със 100% натурална формула, която запълва линиите, прави кожата нежна и гладка, свива порите и изравнява тена. Изцяло от природата с деликатно действие! Този фин серум може да се използва и за зоната около очите за намаляване на мимическите линии, тъмните кръгове и подпухналостта.

RUMI ANTI-AGE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО GLOW  е с богата формула, която те кара да се чувстваш, изглеждаш и ухаеш страхотно при това с изцяло натурални съставки, които тялото ти обожава. Ензимно активираните мастни киселини, които имат 114% по-голяма антиоксидантна активност от изходните масла, от които са извлечени.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.