Антиейдж продукти – съставки за разкошна кожа + предложения за топ продукти

Антиейдж продукти – съставки за разкошна кожа + предложения за топ продукти

Ретинолът, хиалуроновата киселина и колагенът са сред най-проучваните съставки грижа за кожата и заслужено се славят като специалисти в областта на борбата със стареенето. Ние ще ви разкажем как действат те и как можете най-добре да включите продукти с тях в рутинната си грижа за кожата.

РЕТИНОЛ

Ретинолът принадлежи към групата на А-витамините, т.нар. ретиноиди. Когато се използва редовно, той може да намали бръчките, да противодейства на пигментните петна и да усъвършенства вида на порите. Освен това е и мощен антиоксидант!

За гладка, плътна и стегната кожа DR. SUSANNE VON SCHMIEDEBERG LIFTING POWER SERUM

Стимулира производството на колаген и еластин, заздравява кожата, намалява фините и по-дълбоките бръчки и овлажнява кожата интензивно и трайно. Основни активни съставки:

Нискомолекулна хиалуронова киселина: тя е съставна част на кожата, която я “укрепва” и свързва водата в дълбоките кожни слоеве. Подобрява нивото на влага в кожата, така че се подобрява еластичността и по този начин бръчките са изпълнени.

Ретинол (Витамин A): подпомага образуването на здрави кожни клетки (корнеоцити) в най -повърхностния слой на кожата и на колаген в долните слоеве за гладка и здрава съединителна тъкан. Освен това ретинолът е мощен антиоксидант, който предпазва от вредното влияние на свободните радикали.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ!

Не всяка кожа понася ретинола добре в началото. Затова започнете с ниска концентрация, за да свикнете с него. Тъй като ретинолът прави кожата по-чувствителна към светлина, трябва да използвате продукта само вечер и да прилагате слънцезащита през деня.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина е съставка с почетно място в грижата. Нанесена върху кожата, хиалуроновата киселина има хидратиращо, защитно и подхранващо действие. По този начин могат да се компенсират признаците на стареене на кожата, да се облекчи дразненето и да се намали загубата на влага.

Серум за незабавен филър ефект SHISEIDO BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER 

Вдъхновен от естетичните процедури, Bio-performance Skin Filler е формулиран с нова, авангардна технология MolecuShift. Последната иновация на Shiseido позволява на хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло да проникне в кожата, като същевременно запазва напълно своите хидратиращи и уплътняващи свойства.

Здравословно сияние на кожата ONE.TWO.FREE! HYALURONIC POWER SERUM 

Hyaluronic Power Serum оставя свеж, гладък и равномерен тен. Ферментиралият жасмин и коренът от женшен предпазват кожата от външни влияния и ѝ придават свеж блясък. Както късоверижните, така и дълговерижните хиалуронови киселини осигуряват максимална хидратация и подобряват еластичността на кожата.

КОЛАГЕН

Колагенът има чудното свойство бързо да редуцира неравностите по кожата и по подобие на хиалуроновата киселина, да свързва голямо количество вода. Това го нарежда сред най-популярните вещества, предпазващи от признаците на стареене.

Серум против бръчки ESTEE LAUDER PERFECTIONIST [CP+R] WRINKLE LIFTING/FIRMING SERUM 

Значително намалява вида на линиите и бръчките. Лицевите контури изглеждат по-стегнати и очертани. Иновацията Cpr-75 Technology доказано удвоява естествената сила на кожата да произвежда колаген. Моментално линиите и бръчките се изпълват и изглаждат. Кожата е по-гладка, по-свежа и по-млада.

Ключът към по-млада кожа ESTEE LAUDER REVITALIZING SUPREME+ GLOBAL ANTI-AGING CELL POWER CREME SPF 15

С лека текстура, този подхранващ многофункционален крем без мазнини и широкоспектърна SPF 15 защита помага да отключите потенциала на вашата кожа да се обнови и да изглежда свежа. С ексклузивната RevitaKey™ технология, включваща специален екстракт от моринга, този копринено мек, дълбоко подхранващ крем повишава естествената сила на кожата да синтезира своите колаген и еластин. Линиите и бръчките са драстично редуцирани. Видимата плътност и еластичност на кожата са значително подобрени.

Дневен антиейдж крем DOUGLAS FOCUS COLLAGEN YOUTH ANTI-AGE DAY CREAM

Дневния антиейдж крем с колаген видимо намалява признаците на стареене. Комфортната му текстура подхранва кожата, хидратира я през целия ден и запазва нейната еластичност. Кожата е регенерирана, по-гладка, по-стегната: бръчките и фините линии видимо намаляват.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.