Сбогом на сухата кожа!

Сбогом на сухата кожа!

През зимата кожата ни се нуждае от допълнителни грижи, за да се справи със загубата на хидратация породена от студа, вятъра и сухия въздух в затворените помещения.

Нежните продукти за почистване и грижа с богата текстура глезят лицето и тялото и доставят комфорт и защита.

Нежно почистване

Препоръчваме използването на деликатни продукти за почистване на лицето, които подпомагат естествената защитна бариера на кожата, предотвратяват изсушаването и премахват излишния себум.

ONE.TWO.FREE! MIRACLE OIL CLEANSER  е страхотен продукт, който почиства, подхранва, изглажда и омекотява кожата без да оставя мазно усещане.

Подхранваща грижа

Серумите и кремовете с хиалуронова киселина допълват рутинната ви грижа за кожата и са чудесен избор през зимата.

За суха до много суха кожа използвайте богати крем продукти с универсална грижа, които да осигуряват на кожата еластичност и защита от климатичните фактори като вятър и студ.

SHISEIDO ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM е крем, който незабавно подобрява хидратацията на кожата. Осигурява 24-часова грижа за поддържане на сияйна и напълно хидратирана кожа. Активира способността на кожата да произвежда и задържа влагата в дълбочина и предотвратява появата на фини линии с изключителната хиалуронова киселина на SHISEIDO RED за още по-дълбока и три пъти по-дълготрайна хидратация.

LANCÔME NUTIX FACE CREAM е универсална грижа за много суха кожа или зони с интензивна сухота. Осигурява на кожата еластичност и защитава от климатичните фактори. SOS грижа за чувствителна кожа. Класика, която семействата предават през поколенията. Интензивна грижа за много суха и чувствителна кожа, която възстановява комфорта на кожата.

Подхранваща грижа за тялото

Кожата на тялото ни също се нуждае от подхранване през зимата. Леките лосиони попиват изключително бързо, хидратират и оставят кожата еластична. Свежите аромати превръщат нанасянето на продуктите в момент на релакс!

 

DOUGLAS HOME SPA LAND OF VASTA BODY LOTION е лосион за тяло, вдъхновен от скандинавските бани, с 97% съставки от естествен произход.

Любими продукти грижа за кожата през студените дни

Представяме ви още топ продукти на които да заложите в студените месеци, за да гарантирате на кожата си необходимата грижа и комфорт.

DOUGLAS AQUA PERFECT HYALURON BI-PHASE SERUM

Независимо дали имате комбинирана, мазна, чувствителна или суха кожа, неприятното усещане за опъване е признак на дехидратация, независимо от типа кожа. Точно тук идва Aqua Perfect Bi-Phase Hyaluronic Serum от Douglas Skin Focus, който гарантира, че кожата ще се чувства напълно комфортно - с подхранваща и хидратираща фаза, серумът осигурява на кожата интензивна хидратация и й осигурява богата грижа.

PFC COSMETICS HYALURONIC HA+ CREAM

Дневен крем за лице, който хидратира и ревитализира кожата, като я прави еластична и гладка през целия ден. Интелигентни активни съставки, които задържат влагата и постепенно я освобождават, осигурявайки на кожата ежедневната нужда от хидратация.

SOROCI SLEEPING MASK 

Тази маска осигурява интензивно подхранване, хидратация и озаряване на кожата. Предпазва я от вредните външни фактори, придава блясък и мекота. Коприненото покритие на маската засилва абсорбирането и помага процеса на подмладяване по време на сън.

THANK YOU FARMER MIRACLE AGE REPAIR CREAM

Плътен и подхранващ крем, със силна концентрация, който възстановява жизнеността на кожата и я подхранва, за да й осигури винаги младежки вид. Крем с двойна функция, който подобрява състоянието й с едно нанасяне. Изключителна защита, която покрива кожата и едновременно я подхранва.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.